Hrvaška bo še dolgo tesna balkanska vukojebina

Ytbnd

Guru
2. mar 2010
17.192
6.147
113
Če greš dejansko na stat.si pa presenečenj kar ni konec. Vsaj za bralca, ki od statistike razume več kot pol ku.rca, ne samo odlomke, ki potrjujejo njegova bolna prepričanja.

Fak, tole je resnično prenos v živo, človeka, ki je ponosen na to da je bu.tec.
Glede porasti vpisa v vrtce iz Balkana

Valhalla

Guru
17. dec 2007
5.033
1.833
113
kalbo juhu, mi tudi letos na počitek na Pelješac, mogoče gremo tudi kaj čez na Korčulo, je bilo vožnje na sever februarja dost. Prišel bom pa na polno opremljen, tam so res samo ti mali studenci +50% vse. Pa malo bom nazaj v Orebič hodu. Šibamo v Viganj. Spet ta kite.

kalbo

Guru
7. okt 2013
19.899
10.248
113
kalbo juhu, mi tudi letos na počitek na Pelješac, mogoče gremo tudi kaj čez na Korčulo, je bilo vožnje na sever februarja dost. Prišel bom pa na polno opremljen, tam so res samo ti mali studenci +50% vse. Pa malo bom nazaj v Orebič hodu. Šibamo v Viganj. Spet ta kite.
Nared si Studenac aplikacijo, pa ni tok hudo. Plodine so pa tko k pr nas.

PHOBiA

Guru
11. jul 2013
4.541
1.526
113
Opazate man avstrijcev in nemcev? Vidim samo dosti cehov, nekaj poljakov,madzarov. Nemci in avstrijci v konkretni manjsini.

sad

Guru
24. avg 2007
22.079
10.774
113
Nimaš kaj noret v kradeze državi, kjer je še inšpektor podmazan.
Kakšen inšpektor? Tam malo znoriš na ves glas, da te cela trgovina sliši (v več jezikih, da te tudi tujci razumejo), pustiš celo fasungo tam in greš. Na koncu, da mora še račun stornirat.
Ko bi to več vas brezjajčnih pičkic naredilo, bi se sama blagajničarka angažirala, da bi cene štimale. Ampak ne, vi goltate.
MrDaco ves glasen na tipkovnici, dol pa goltaš, če te prav razumem?
Če nimate jajc za to, častite parim pravim Pohorcem dopust, pa bo v parih dneh poštimano, ko jih bodo pri piru hoteli nategnit. Sam pol bo ziher spet na indexu: Gledajte Slovence poludili i razbili trgovinu.
Faking keyboard warriorji.

MrDaco

Guru
11. sep 2007
12.951
7.105
113
Kakšen inšpektor? Tam malo znoriš na ves glas, da te cela trgovina sliši (v več jezikih, da te tudi tujci razumejo), pustiš celo fasungo tam in greš. Na koncu, da mora še račun stornirat.
Ko bi to več vas brezjajčnih pičkic naredilo, bi se sama blagajničarka angažirala, da bi cene štimale. Ampak ne, vi goltate.
MrDaco ves glasen na tipkovnici, dol pa goltaš, če te prav razumem?
Če nimate jajc za to, častite parim Pohorcem dopust, pa bo v parih dneh poštimano, ko jih bodo pri piru hoteli nategnit. Sam pol bo ziher spet na indexu, Gledajte Slovence poludili i razbili trgovinu.
Faking keyboard warriorji.
Ja maš prav, doli se skrijem pod pult in jokam... :valjamse:

Šalo na stran... če že grem sam do blagajničarke, ker če tja spusim mojo ženo, pol so v primerjavi z njo tvoji Pohorci ene male mucice :valjamse:

• Wow
  • Haha
Reactions: brane_new in jest5

jezek

Guru
24. jul 2008
4.618
1.988
113
Btw, sem še tudi letos na tradicionalni posvet na PP Novalja. Edina problematika ki jo imajo je droga. Droga. In še enkrat droga. Nič tatvin, nič vlomov, folk ne zaklepa bajt, šajbe na avtih odprte, nič pretepov. Edini ki tepejo so redarji. In policaji seveda.

sad

Guru
24. avg 2007
22.079
10.774
113
Ja maš prav, doli se skrijem pod pult in jokam... :valjamse:

Šalo na stran... če že grem sam do blagajničarke, ker če tja spusim mojo ženo, pol so v primerjavi z njo tvoji Pohorci ene male mucice :valjamse:
Berem ja, izgleda ima z drugimi stvarmi delo, pa pošilja brezjajčnika v štacuno. Ali pa ti dol tak paše, da z užitkom goltaš.

BTW: mene so svinje v eni drugi državi hotele nategnit. No, po uri in pol zabitega časa, so ugotovili, da se me ne bodo zlepa znebili. Pa mi je dol viselo za tistih par eur, ampak na suho se pa ne mislim pustiti nategnit. In to še večkrat. Prave pičkice ste tukaj očitno.

• Haha
Reactions: MrDaco

sad

Guru
24. avg 2007
22.079
10.774
113
Aja, se opravičujem za izpad, ampak tega res ne razumem. Vsak dan vas kradejo in vi jim še vedno nosite denar. Ne razumem, res.
V bistvu jim z vsakim nategom kažete, da vas še premalo nategujejo in da je še lufta za nategovanje.

• Všeč mi je
Reactions: jest5

jezek

Guru
24. jul 2008
4.618
1.988
113
No, ko prideš s pohorci javi par dni prej, da požeško ekipo odpeljem na ribe na Rab, da vas bo krotil Janez s klijotom z lućkami iz mešane patrulje....

• Všeč mi je
Reactions: Valhalla

kalbo

Guru
7. okt 2013
19.899
10.248
113
Berem ja, izgleda ima z drugimi stvarmi delo, pa pošilja brezjajčnika v štacuno. Ali pa ti dol tak paše, da z užitkom goltaš.

BTW: mene so svinje v eni drugi državi hotele nategnit. No, po uri in pol zabitega časa, so ugotovili, da se me ne bodo zlepa znebili. Pa mi je dol viselo za tistih par eur, ampak na suho se pa ne mislim pustiti nategnit. In to še večkrat. Prave pičkice ste tukaj očitno.
O bogpomagaj. Celo leto se ukvarjam z budalami, tistih 20 dni dopusta me pa res baš zaboli a je pašteta en al pa dva EURa. Vsaka minuta k jo zabijem v trgovini mi je odveč in zdej da bi se še z blagajničarkami kregu za drobiž mi na kraj pameti ne pade. Moja soproga se je pa tud navadla da ne zija preveč cen v trgovini.

• Všeč mi je
Reactions: novaa in 8888

Yogi

Guru
1. sep 2007
4.746
1.264
113
Jaz se vsako leto bolj smejem, ko ljudje še vedno "brojijo sitno" na blagajni... HRK ni več... Pa je*o sunac, potegni tisto kartico...

• Všeč mi je
Reactions: novaa