Hrvaška bo še dolgo tesna balkanska vukojebina

dejan_

Guru
23. maj 2012
2.651
2.450
113
treba ljudi oz. volilce menjat, da bo uravnoteženo.

smešno, če ne bi bilo žalostno.
Je žalostno ja.
V šolstvu so 45 let na max. indoktrinirali ljudi, zadnji 30 let je to malo manj očitno, oziroma manj direktno.
Se pa intenzivno s pomočjo šolstva in medijev ustvarja narod levuharjev - volilna baza, če želiš.
In to je dejstvo.

Edina sreča je, da mlajše generacije s pomočjo novih medijev lahko pridejo do drugih informacij, kot jih servirajo režimski mediji.
In imamo upanje, da se bo obrnilo na bolje, slej ko prej.
Edino problem bo, če bo to predolgo trajalo ne bo več dosti Slovencev v tej državi, oziroma bomo čistokrvni Slovenci postali manjšina.

Potem bomo pa 3-ja albanska država, oziroma se bo počasi obrnilo na muslimansko vero in državo v neki obliki

dejan_

Guru
23. maj 2012
2.651
2.450
113
Se ti ne zdi, da bi do nas prišlo bistveno manj "cvetk" trenutne vlade, če bi res imela medije tako pod kontrolo kot se tebi dozdeva?

Poglej npr. desne "medije". V njihovem svetu plešasto božanstvo še nikoli ni ničesar naredilo narobe. NIKOLI!
Majstr, ti kapitalni fuckupi - ki jim ti praviš cvetke - so take epske bedarije, da tudi vsi režimski mediji skupaj ne morejo vsega pomesti pod preprogo - se pa vse te zajebe intenzivno relativizira, čimprej pozabi, po parih dneh je vse po starem, brez odstopov/ovadb/posledic.

Gredo pa iz zajeba v zajeb iz dneva v dan. Saj ne mine dan/teden, da ne bi kaj kapitalnega zasrali. Pač banda nesposobnih kriminalcev

MrDaco

Guru
11. sep 2007
12.854
7.015
113
Zdaj sem sem vrnil iz Novalje. Saj turisti so, mladina tudi, ampak ni nekega drena, in se je bilo kar fino vsest na en pirček. Od oka polovica stolov vsepovsod fraj. Ima jezek kar prav.

brane_new

Guru
10. feb 2008
18.337
2.464
113
Tisto o izgredih na koncerti Tompsona (?).
Še če greš na burek s Ljubljani ob 22:00 si v večji nevarnosti kot na tem koncetru v Zagrebu.

IJJ in tisti mamilaš.
sta bila skupaj 5h.
Golob ima kriminalno združbo 24/7 ob sebi! Tusi v vladi :)

jezek

Guru
24. jul 2008
4.527
1.952
113
Zdaj sem sem vrnil iz Novalje. Saj turisti so, mladina tudi, ampak ni nekega drena, in se je bilo kar fino vsest na en pirček. Od oka polovica stolov vsepovsod fraj. Ima jezek kar prav.
Jež ima vedno prav. Danes je Pag še praznejši! Na cesti žive duše ni, plaže prazne, na blagajnah vedno prvi, črncev ni, 3 top gostilne (price/performans) so zaprli....me zanima kako bodo konec sezone zapeljali številke.

• Všeč mi je
Reactions: MrDaco

LeQuack

Guru
26. avg 2007
7.253
3.747
113
41
Lj
Hrvati kupujejo Kekec paštete. Še ta udarec za Slovence.

pFtgPd2.png