Hrvaška bo še dolgo tesna balkanska vukojebina

dejan_

Guru
23. maj 2012
2.648
2.433
113
Tiha večina, ki dela svoj posel, se briga zase in vzgaja spodobne potomce.
Taglasni ustaši, tabeli, tardeči, toplovodarji , ... so sam to: glasna manjšina
Na žalost tardeči in toplovodarji zasedajo 98% medijskega prostora.
Tako da izgleda kot da so večina, ki predstavlja ˝glas ljudstva˝, čeprav je dejansko stanje daleč od tega.
Posledica ˝depolitiziranih in neodvisnih medijev˝

Upam da bodo 4 leta posiljevanja naroda dovolj, da bo na volitvah prišlo do sprememb v pozitivno smer

• Haha
  • Všeč mi je
Reactions: Kamele0N in jonny77

ferdo

Guru
3. sep 2007
11.101
4.108
113
Ljubljana
hmpg.net
Obstaja nek, relativno dober način ugotavljanja kaj oziroma kdo je večina. Reče se mu volitve.
Tam se prešteje kdo ima večino in kdo ne. Sicer poraženci vedno pišejo, da so jih okradli, vendar nikoli tega ne dokažejo, niti se ne pritožujejo, če pod enakimi pogoji zmagajo.

brane_new

Guru
10. feb 2008
18.325
2.460
113
1751951375243.png

Lej koliko imajo za povedati kontra pa noben ni bil tam!

• Všeč mi je
Reactions: Kamele0N

Steve

Guru
13. avg 2007
10.207
2.186
113
Obstaja nek, relativno dober način ugotavljanja kaj oziroma kdo je večina. Reče se mu volitve.
Tam se prešteje kdo ima večino in kdo ne. Sicer poraženci vedno pišejo, da so jih okradli, vendar nikoli tega ne dokažejo, niti se ne pritožujejo, če pod enakimi pogoji zmagajo.

Sliši se lepo, žal pa pri nas to ne dela. Mi totalno palimo na nove obraze. Saj pri ptičji kugi se je točno vedelo kaj se voli. Skrajno levico, ded ni skrival tega. Ampak ga noben ni poslušal. Samo da je nov obraz.

In ste ga fanatično volili. Zdaj pa tega noben noče priznat.
Na naslednjih volitvah ne bo nič drugače.

Pa drugače mi ne palimo na radikalno leve, kar se kaže v podpori ptičje kuge. In to nima nobene veze s tem, da so praktično vsi mediji njihovi.

• Všeč mi je
Reactions: uncle_sam

kalbo

Guru
7. okt 2013
19.855
10.190
113
Reče se Toporišić (!) (ne spreglejte meki ć!)
Hudi domoljubi katerim rodilnik ni pomembna stvar. Hudi ste, hudi. Zdej je vaš vođa twitnu da je Thompson super in je Thompson neki najjačega za leseno žlico. Mogoče za Hrvate, za nas ne, ampak kdo bi vas razumel. Eriksonu bo pregoru računalnik od limanja propagande za Thompsona. Seveda so krivi za te vaše bedarije vedno znova komunisti, pedri, woke in seveda mediji.... Da je vaša medijska greznica uspela iz čiste zlobe enega Hojsa zminirat dobrodelnost, o tem se ne govori, sej je ja Tomašič poslal pomagam 5, narjen.
Zresnte se.

Steve

Guru
13. avg 2007
10.207
2.186
113
Sem te malo popravil. V Rusiji tudi imajo volitve, pa vidiš kje so.
Da 98% vseh medijev piha v levo je to daleč od demokracije. Mediji pa so glavno vodilo ovac, ali drugače rečeno, pri nas mediji vodijo državo.

Hvala bogu ni čisto tako. Vedno manj ljudi verjame tej greznici, ker laži so že čisto preveč očitne.
Sploh mladi, oni tega niti več ne pogledajo. Samo mi tastari še gledamo tv in beremo novice

kalbo

Guru
7. okt 2013
19.855
10.190
113
Sej če ti ni jasno v čem je problem ko vidiš ustaške simbole na takšnih koncertih se kar reži. Če bo ta miselnost spet zavladala si lahko hitro na tisti drugi strani ob boku woke pedrov in tačrnih. Samo takrat bo prepozno. Tko da režanje in limanje teh bedarij samo kaže, da ti pol spolnega organa ni jasno.

Seveda pa lahko Hrvate zelo razumem, od kje jim to, so le dali skozi vojno ki ni bla hec in večina je bla tam oblečena v zastavo in ne v ustaške simbole. Sej razlagat takim kot si ti, da so to isto vojno povzročile ravno te miselnosti je itak đabe. Teb woke, pa komunisti pa pedri letajo iz omare.

böc

Majstr
1. avg 2007
2.401
453
83
Berem to temo in vidim, da sedaj še katero muziko se posluša določa politika. Še v komunizmu ni bilo tako.

Sedaj pa poglejmo, če je Janez X-nil (Tweertnil) kateri krompir je ta pravi, da ga dam v lonec.

• Všeč mi je
Reactions: BuDi

Daniel

Guru
21. dec 2007
6.638
4.564
113
Sej če ti ni jasno v čem je problem ko vidiš ustaške simbole na takšnih koncertih se kar reži. Če bo ta miselnost spet zavladala si lahko hitro na tisti drugi strani ob boku woke pedrov in tačrnih. Samo takrat bo prepozno. Tko da režanje in limanje teh bedarij samo kaže, da ti pol spolnega organa ni jasno.

Seveda pa lahko Hrvate zelo razumem, od kje jim to, so le dali skozi vojno ki ni bla hec in večina je bla tam oblečena v zastavo in ne v ustaške simbole. Sej razlagat takim kot si ti, da so to isto vojno povzročile ravno te miselnosti je itak đabe. Teb woke, pa komunisti pa pedri letajo iz omare.
In kakšno je tvoje mnenje o komunističnih simbolih pri nas?