Hrvaška bo še dolgo tesna balkanska vukojebina

kalbo

Guru
7. okt 2013
19.849
10.181
113
Mislim da bolj tebi skače Janša in ostali po glavi, saj se sam bolj poredko oglašam, pa še to samo takrat, ko mi dopiizdijo brezvezni komentarji. Ti pa se izgleda na vse spoznaš, od tega, da bi bil Janša že zdavnaj PV, če ne bi delal takšnih napak, do roštilj majstora itd...
Zakaj ne greš za svetovalca Golobu. On potrebuje take vsevede, pa še kakšno pleskavico, mu boš lahko obrnil.
Priceless. In kaj si mislil da boš z roštiljem, Golobom in pleskavico dosegel? Si tko mal navrgu, da se počutiš đeka, al kako?

Gremo z dejstvi....Golob je idiot, kuhat znam, kuham za 5 ljudi vsak dan (ti po tvojih prigodah očitno še jajc ne znaš spečt in tudi na drugih področjih nisi ravno najbolj ostro orodje v torbi), mladina, ki ni iz centra Lj se vsako soboto v drugi vasi zabava po večini na slovensko glasbo, daco ne zna uporabljat rodilnika, upam si kjerkoli na glas zakričat da sem Slovenec, daco očitno ne, bi še kako dejstvo al boš sral žaljivke dalje?

Fadil

pimpL
20. jan 2010
9.451
9.211
113
Priceless. In kaj si mislil da boš z roštiljem, Golobom in pleskavico dosegel? Si tko mal navrgu, da se počutiš đeka, al kako?

Gremo z dejstvi....Golob je idiot, kuhat znam, kuham za 5 ljudi vsak dan (ti po tvojih prigodah očitno še jajc ne znaš spečt in tudi na drugih področjih nisi ravno najbolj ostro orodje v torbi), mladina, ki ni iz centra Lj se vsako soboto v drugi vasi zabava po večini na slovensko glasbo, daco ne zna uporabljat rodilnika, upam si kjerkoli na glas zakričat da sem Slovenec, daco očitno ne, bi še kako dejstvo al boš sral žaljivke dalje?
Dejstvo je da si izgleda copata, če vsak dan kuhaš za 5 ljudi. Kaj pa ti baba dela? Ljudi ocenjuješ po pisanju na tem usranem forumu, koliko je kdo oster in kaj zna. :rolleyes: Torej, kaj bi potem lahko zate napisal? Da si eden izmed bolj tupih orodij v torbi?
Druga stvar pa je, da ravno taki kot ti, ki sedaj pljuvajo čez tale čefurski koncert in Janšo, vsako leto rinejo na Hrvaško in s seboj vozijo vse kar se le da, da bo čim ceneje. Uživaj še naprej, pa ne pozabi na Janšo.

kalbo

Guru
7. okt 2013
19.849
10.181
113
Uau, še kar ne nehaš, copata:valjamse:. Moja baba je za pralni stroj zvezana in ma ketno ravno tolk dolgo, da s stegnjeno roko doseže likalno desko.... a sm đek?

Zdej pa resno. Kje si zasledil, da mene Thomson moti? Če bi bral brez pene na ustih bi z lahkoto prebral kaj sem napisal. Moti me pa domoljub, ki ne zna rodilnika uporabljat in slovenski nacionalist med hrvaškimi nacionalisti sredi Zagreba. Priceless.

• Všeč mi je
Reactions: jonny77

Valhalla

Guru
17. dec 2007
5.009
1.812
113
Mi podajamo pisne dokaze, da vidimo še kaj drugega, kot samo Pag, vidimo tudi npr. 30km za Zagrebom smer jv razvitost, ne sam dol na obali, kjer bomo po lastništvu kmalu prehiteli hrvate. Zakaj se pa ne gre slikat na cecin koncert v beligrad, kaj je pa to razlika? Isto so kao domoljubi, vojni zločinci in pa predvsem niso levičarji. Meni se je zdelo enako kot cecino kurentovanje, počasi ostajam sam v izobešanju zastave, sosedje so že mala bosna.

• Všeč mi je
Reactions: jonny77 in jest5

Fadil

pimpL
20. jan 2010
9.451
9.211
113
Uau, še kar ne nehaš, copata:valjamse:. Moja baba je za pralni stroj zvezana in ma ketno ravno tolk dolgo, da s stegnjeno roko doseže likalno desko.... a sm đek?

Zdej pa resno. Kje si zasledil, da mene Thomson moti? Če bi bral brez pene na ustih bi z lahkoto prebral kaj sem napisal. Moti me pa domoljub, ki ne zna rodilnika uporabljat in slovenski nacionalist med hrvaškimi nacionalisti sredi Zagreba. Priceless.
Vidim, da si poleg tega, da si levi politični analitik, roštilj majstor in papuča, tudi slavist. :rolleyes:

• Všeč mi je
Reactions: BuDi

Valhalla

Guru
17. dec 2007
5.009
1.812
113
504.000 obiskovalcev, poleg naših alternativcev
Sva sreca pa se vecina "domoljuba" vratila u Njemacku, Austriju, Svedsku, Ameriku, Australiju prati guzice ostarjelim stanovnicima.