Hrvaška bo še dolgo tesna balkanska vukojebina

jezek

Guru
24. jul 2008
4.500
1.930
113
Nevem, nisem muzicno izobrazen. Ampak ima ene 10 komadov, ki jim na balkanu ni para. Btw, njegov CD mi je dal en sodelavec, ostareli udbovec, Srbin, težek nacionalist. Ampak kar je dobro....je pač dobro!

jezek

Guru
24. jul 2008
4.500
1.930
113
lej, problem so slabe stvari...
Lej, problem si (očitno) samo ti! Tu v Cro je že 3 dni praznično vzdušje....vsi smo top. Btv, vsi kelnarji na Pagu so Srbi.....pa vsem top atmosfera! Tiste, ki so šli, čakamo jutri zvečer s praznično pojedino. Potwm pa v Zrće....prihodnjih 6 dni orijo Srbi (Balkan days Zrće).....žurka, življenje.... Samo Slo (Jugo) levaki očitno ne morete naprej. Pa ravno vi, ki ste prali muda na Fakamze, ko smo mi s fanti v Trzinu jebali ježe.....

• Haha
Reactions: Gatto

BuDi

Guru
6. sep 2007
7.985
4.405
113
Kaj mi lahko nekdo na kratko razloži zakaj je cela drama zaradi enega koncerta in da eni tu zelo očitno rabijo antidepresive? Res mi ni jasno

Zwergschnauzer

Fizikalc
12. dec 2022
2.728
-1.182
48
Valparaiso
Lej, problem si (očitno) samo ti! Tu v Cro je že 3 dni praznično vzdušje....vsi smo top. Btv, vsi kelnarji na Pagu so Srbi.....pa vsem top atmosfera! Tiste, ki so šli, čakamo jutri zvečer s praznično pojedino. Potwm pa v Zrće....prihodnjih 6 dni orijo Srbi (Balkan days Zrće).....žurka, življenje.... Samo Slo (Jugo) levaki očitno ne morete naprej. Pa ravno vi, ki ste prali muda na Fakamze, ko smo mi s fanti v Trzinu jebali ježe.....
to je problem, če ga ti ne zaznaš, imaš problem

Jasenovac i Gradiška Stara,
to je kuća Maksovih mesara.
Kroz Imotski kamioni žure,
voze crnce Francetića Jure.
U Čapljini, klaonica bila,
puno Srba Neretva nosila. ('ajmo ruke)
Oj Neretvo teci niza stranu,
nosi Srbe plavome Jadranu.
Ko je moga zamisliti lani,
da će Božić slavit partizani.
Tko je reka, jeba li ga ćaća,
da se Crna Legija ne vraća.
Gospe sinjska ako si u stanju,
uzmi Stipu, a vrati nam Franju.
Oj Račane jeba ti pas mater,
i onome tko je glasa za te.
Sjajna zvijezdo iznad Metkovića,
pozdravi nam Antu Pavelića.

• Wow
Reactions: Gatto

BuDi

Guru
6. sep 2007
7.985
4.405
113
Nika se še vedno ne spozna na kanalizacijo in drekovod, ve pa vse o Thompsonu.

IMG_6570.thumb.jpeg.e1e80fc0d7628db6cc3d0e0acad4083b.jpeg

IMG_6569.thumb.jpeg.293c9ab53a40cca3a6d22a9dd2312be0.jpeg

• Všeč mi je
Reactions: Hanzi

mistique

Guru
16. jun 2009
14.778
2.501
113
Emona / Carnium
A to, da je Tomson top muzicar pa ni nobenmu padlo na pamet?
Nevem, nisem muzicno izobrazen.
Za Tupsona ne rabiš biti, ker je na "prvu loptu" in manj si razgledan oz. civiliziran, bolj se te dotakneta glasba in sporočila (pred uporabo se s pomočjo metode izlušči, posvetujte s sporočilom v mojem podpisu).

To kar sem jaz njegovih pesmi poslušal je bolj šund, z nekaj podpovprečnimi pop komadi, kjer kruli (prepevati on ne zna) o populističnih temah in ljubezni, brez kančka umetniške vrednosti. Kot bi uglasbil govore Janše ali Tuđmana ali pa Trumpa,...saj vseeno. Še rime so na "prvu kockicu". V bistvu so najbolj prepričljive ravno tiste iz časa vojne...koračnice. Simpl ritem, jasna sporočila...:evil:

Glasbeno je vsekakor nepomemben. Ima pa druge vzvode, da privabi publiko. In ko ga je nekdo dokaj naivno poskušal primerjati z Borom Đorđevićem, bi ga veliko prej lahko primerjali z Bosanskim rimarjem "patriotskih" pesmi iz Livna (Livno - Sinj - Čavoglave ~ 80km), Bajom Malim Knindžom.

Upam, da se bodo imeli vsi, tudi Grimsov Brane, na koncertu krasno in se bodo zabavali do nezavesti :evil:

• Všeč mi je
Reactions: jest5 in Gatto

jezek

Guru
24. jul 2008
4.500
1.930
113
to je problem, če ga ti ne zaznaš, imaš problem

Jasenovac i Gradiška Stara,
to je kuća Maksovih mesara.
Kroz Imotski kamioni žure,
voze crnce Francetića Jure.
U Čapljini, klaonica bila,
puno Srba Neretva nosila. ('ajmo ruke)
Oj Neretvo teci niza stranu,
nosi Srbe plavome Jadranu.
Ko je moga zamisliti lani,
da će Božić slavit partizani.
Tko je reka, jeba li ga ćaća,
da se Crna Legija ne vraća.
Gospe sinjska ako si u stanju,
uzmi Stipu, a vrati nam Franju.
Oj Račane jeba ti pas mater,
i onome tko je glasa za te.
Sjajna zvijezdo iznad Metkovića,
pozdravi nam Antu Pavelića.
A ta komad je otvoritveni danes al zakaj ga lepis? Na raznih žurkah smo leta in leta peli "nosila ti Drina sto muđahedina....na vješala Alijo...ne volim te Alija, zato što si balija.....biče mesa klaćemo Hrvate.... In kaj zdaj?