Ceca je že plačala za četniške zadeve...Ceca te ne moti pa ima krvave roke prav tako tvoj bora. Matr če bi se Srbi ukvarjali s svojo državo ne pa z našo in Hrvaško
Samo vodili so taborišče. Računovodstvo in statistiko so imeli čez.Ustasi so med vojno vodili taborisce, zmagovalci pa med in po vojni (goli otok....)
nekam so morali ustaše datUstasi so med vojno vodili taborisce, zmagovalci pa med in po vojni (goli otok....)
zvezda nam je vrnila velik del Primorske, skoraj 1/3 ozemlja je sedaj slo večjaBumbar
Za dom spremni je bil tudi ustaški pozdrav ampak to so Hrvatje govorili daleč pred ustaštvom
In ja škoda da sta predsednik Kučan in ldsovcu Bavčar prodala Savudrijo.Enako kot tvoja gnida Kardelj
ustaška valuta je bila kunaBumbar
Za dom spremni je bil tudi ustaški pozdrav ampak to so Hrvatje govorili daleč pred ustaštvom
In ja škoda da sta predsednik Kučan in ldsovcu Bavčar prodala Savudrijo.Enako kot tvoja gnida Kardelj
Daj ne bodi pameten. Kdo bo mene teral iz Paga? Pa kje ti živiš? VAŠ ČAS PARTIZANOV JE MIMO!Boš tudi glasen ko te bodo terali iz Paga?
Ali si boš U stetoviral na čelo?
Danes bodo prisotni klavci in mladež, ki se ne zaveda kaj podpira
Po eni strani obsojaš Thomsona, potem pa napišeš to. Saj nisi diht!zvezda nam je vrnila velik del Primorske, skoraj 1/3 ozemlja je sedaj slo večja
slava partizanom, NOB in Titu
likvidacije so nujno vojno in povojno zlo
zmagovalec odloča o usodi poražencev, hitra smrt je neboleča
Lewakom se tresejo hlače. Saj vidiš da si režejo žile, v tolažbo si pa ritke mažejo z vazelinom da jih manj peče.Kaj mi lahko nekdo na kratko razloži zakaj je cela drama zaradi enega koncerta in da eni tu zelo očitno rabijo antidepresive? Res mi ni jasno
primerljivo z mitingi resniceKaj mi lahko nekdo na kratko razloži zakaj je cela drama zaradi enega koncerta in da eni tu zelo očitno rabijo antidepresive? Res mi ni jasno
eni smo pripravljeniLewakom se tresejo hlače. Saj vidiš da si režejo žile, v tolažbo si pa ritke mažejo z vazelinom da jih manj peče.
zahvali se zvezdi za vse kar imamoPo eni strani obsojaš Thomsona, potem pa napišeš to. Saj nisi diht!