Dogodek leta je preboj v terapiji mRNA pri zdravljenju raka ali pa razvoj na področju fuzijske energije ipd...Ta koncert je dogodek leta v glavah tistih, ki jih naslavljam v podpisu. S tem, da tu ne gre zgolj za glasbo.Meni je bilo danes zanimivo, kako opredeljeno je dopisnica našega nacionalega radia poročala iz Zagreba o dogodku. In kako se mu bo na daleč ognila, čeprav bi morda pričakoval, da bo kot dopisnica poročala z "dogodka leta".
Pomoz ti Bog junače.je pa enako kot pri naših... neučinkovite likvidacije
ker se spet pojavilo... tega se očitno ne da dokončno zatret, ampak vsake tolko bo potreben reset
že poješ z njimi?Pomoz ti Bog junače.
Hebi ga umanjkal ti ježe poješ z njimi?
![]()
SDP-ovka: Sram me je što pjesme o klanju i ubijanju odjekuju Zagrebom
SDP-OVA gradonačelnica Supetra Ivana Marković komentirala je snimke.www.index.hr
Podoben koncert bo kmalu tudi pri nas. V Lepeni![]()
Tebi se pa meša od tega Thomsona, a? Kaj imaš od njega, razen ta ti ne paše v tvojo zgubljeno ritolizniško lewaško agendo?In sredi Evrope danes ustoličenje ustaša...
Edino kar me čudi, da ni v Jasenovcu koncerta....
Snavcer in kompanjoni pac drugace mislece ucijo plavat v Dravi, naucijo jih kopat v Hudi jami in podobnih rudnikih.Kaka kolabkracija bolnik? Za svojo državo stojijo, kot malo kateri narod na svetu. Vzgledujemo se lahko po njih.
Boš tudi glasen ko te bodo terali iz Paga?Tebi se pa meša od tega Thomsona, a? Kaj imaš od njega, razen ta ti ne paše v tvojo zgubljeno ritolizniško lewaško agendo?
Ceca te ne moti pa ima krvave roke prav tako tvoj bora. Matr če bi se Srbi ukvarjali s svojo državo ne pa z našo in HrvaškoDogodek leta je preboj v terapiji mRNA pri zdravljenju raka ali pa razvoj na področju fuzijske energije ipd...Ta koncert je dogodek leta v glavah tistih, ki jih naslavljam v podpisu. S tem, da tu ne gre zgolj za glasbo.
Upam, da Brane Grims naredi kako bolj objektivno reportažo.
Ceca me moti toliko, kot Tupson.Ceca te ne moti pa ima krvave roke prav tako tvoj bora. Matr če bi se Srbi ukvarjali s svojo državo ne pa z našo in Hrvaško