To je 1€/h. Glede na to, da parkiraš v TNP je še poceni..Pa parking poleg Aljaževega doma v Vratih, 25 na dan
A imate rezervoarje tudi samo za 100km tako kot mi baterije pri elektricarjih?Paški bifeđije zaenkrat držijo obljubo da ne dražijo od lani. Na plaži, bojl bedni (na Pagu itak večina plaž bedna, razen Zrća seveda). Espreso 2, mineralna 3, trava 3. Je pa lep bencin kar lepo drag, 1.9 za 100ko. Zdaj čakam da odprejo da razdevičim še Plodine, pa da vidimo cene. Je pa tu okoli Novalje vsak peti lokal zaprt, očitno propala priča....
Dobiš pa za to? Rampo. Vsepovsod v naših alpah ista zgodba, rampa za 10€ ali več, dobiš pa za to nič, divja parkirišča po dalmaciji za 3€ na dan v nekem grmovju dostikrat izgledajo vrhunsko proti temu. Primer tega je npr. parkirišče proti StoluTo je 1€/h. Glede na to, da parkiraš v TNP je še poceni..
A imate rezervoarje tudi samo za 100km tako kot mi baterije pri elektricarjih?
Ćega?A imate rezervoarje tudi samo za 100km tako kot mi baterije pri elektricarjih?
kaj imajo oz so imeli hrvati s konverzijo valut in dvigi na bankomatih? to je procedura povsod kjer plačuješ s tujo kartico v državi, ki ima drugo valuto...Pag, Novalis, ko so še bile kune, vsaka stvar, ki sem jo kupil je bila 1 kuno več. Studenac zdaj iz 2023 se tudi spomnim, nič ni držalo, ko sem na dopustu me bk, sam na živce mi pa gre, nič ne štima dol pri njih. Pi3,14 še v Albaniji 2010 je štimalo. Pa une glupe fore s konverzijo valut, pa dvigi na bankomatu, to imam jaz od cele Evrope kjer potujem samo pri njih ene težave. Sistem jim nič ne dela, zato jih pa vsako leto več živi dol. Vatrogasci.
Ne TDI ja, električar gre lepše.To ti električarja tako trese?
Ne TDI ja, električar gre lepše.To ti električarja tako trese?
Ja, rezervoar pri avtu da moras benz po 1.9€ placevat....a imas tako majhenga da ce polnega natanakas na celini, ga spraznis na otoku?Ćega?
Dnevno?! Zakaj se toliko voziš po otoku? Do omiljene...plaže al zidaš apartmane nad Novaljo?Ne razumem praznenja na otoku? Na otoku sem mesec ali več, dnevno naredim cca. 70km.....
Thompson prodal več kot pol milijona vstopnic za koncert 5. julija na hipodromu v Zagrebu.