No s temle si pa dokazal to kaj đoni očita meni.Bluziš mal, a ne.
Kje ti vidiš kako povezavo z nižjo inteligenco, če napišem POVPREČEN volilec? Kje? Daj objasni!
No s temle si pa dokazal to kaj đoni očita meni.Bluziš mal, a ne.
Sparjen je z državo. Zato ga ne moti, dokler je priklopljen na zizo.Nekaj me blazno zanima, brez obojestranskega podyebavanja: očitno si zelo velik ljubitelj levih. Si tudi podjetnik. Te ne moti, da te dobesedno dušijo z vedno novimi davki, prispevki, dajatvami,...?
Alternativa je lahko tudi boljša od novega obraza pa čeprav ta alternativa še tako slabo izgleda oz. tudi dejansko je slaba. "Novi obraz" Golob je čudovit primer tega.Alternativa je![]()
Nasmejani jonny - sodeč po tvojemu posmehu zgornjemu citatu torej Golob vodi SLO bolje od vseh ostalih?Alternativa je lahko tudi boljša od novega obraza pa čeprav ta alternativa še tako slabo izgleda oz. tudi dejansko je slaba. "Novi obraz" Golob je čudovit primer tega.
Sparjen je z državo. Zato ga ne moti, dokler je priklopljen na zizo.
Bluziš, se sprenevedaš...Slaba primerjava. Pri reševanju težav z avtomobilom imam za razliko od situacije s slo politiki na voljo dejansko funckionalne rešitve in nisem obsojen na rešitev, ki to sploh ni. Če imam doma pokvarjen nepopravljiv avto, mi drug pokvarjen in nepopravljiv avto prav nič ne pomaga.
Upam, da ne bo zdaj spet kak pacient mojega pisanja dojemal kot zagovarjanje izvolitve Janše. Poanta je zgolj in samo to, da vsak nov obraz (oz. kdorkoli ali karkoli pa magari cvetlično korito - ne nujno celo) ne more biti kar avtomatsko najboljša izbira oz. absolurno boljša od Janše. Premaga ga res lahko na vokitvah a dejansko boljši v vodenju pa pač ne more biti kar avtomatsko. Golob to čudovito prikazuje s svojim vodenjem te naše uboge državice na način, ki je kdaj identičen Janezovemu, kdaj pa nekako še celo slabši.
Nekaj me blazno zanima, brez obojestranskega podyebavanja: očitno si zelo velik ljubitelj levih. Si tudi podjetnik. Te ne moti, da te dobesedno dušijo z vedno novimi davki, prispevki, dajatvami,...?
Vi jo zelite podaljsatAmpak! Čez tri leta bomo napako popravili.
Tko no...
Biti proti JJ in kompaniji še ne pomeni, da si lev.
Prav tako biti lev še ne pomeni, da podpiraš ološ, ki je trenutno za krmilom države
Objasni torej, kaj je povprečen volivec (VOLIVEC) zate, ki voli, kar mu servira pop.No s temle si pa dokazal to kaj đoni očita meni.
Kje ti vidiš kako povezavo z nižjo inteligenco, če napišem POVPREČEN volilec? Kje? Daj objasni!
Kakor je bilo razbrati do sedaj, to ne drži.Res je, ampak on več kot očitno zelo podpira trenutno garnituro.
Ker ni odgovoril, je odgovor na dlani: "podjetnik", ki je v bistvu državni parazit
Jaz sem prvi prosil tebe za pojasnilo. Ali ti komunikacija zfaj ne gre najbolje?Objasni torej, kaj je povprečen volivec (VOLIVEC) zate, ki voli, kar mu servira pop.
Odnila ju bura!
Tvoj problem percepcije!Iz tvojega zmazka, se povprečen VOLIVEC, bere slabšalno.
ljubitelj levih? "Levo" sem usmerjen le, ko se pogovarjam o polpretekli zgodovini.Nekaj me blazno zanima, brez obojestranskega podyebavanja: očitno si zelo velik ljubitelj levih. Si tudi podjetnik. Te ne moti, da te dobesedno dušijo z vedno novimi davki, prispevki, dajatvami,...?