Hofer ne prodaja več cigaretov ?

Schime

Guru
22. nov 2008
2.141
926
113
To, da ni več cigaret na blagajni jim štejem v plus. To res povsod jemljejo kot, da je najbolj nujna stvar in ali nabirajo po vseh blagajnah ali pa kličejo naj kdo iz skladišča prnese. Če ni pravih v blagajni jih ni jebi ga. Ajd, če ni gužve ok, če pa je pol pa sam išči po blagajnah tist pok al pa šteko.
Sem pa zaradi drugih stvari bol redek gost Hoferja.

• Všeč mi je
Reactions: Yogi

LeQuack

Guru
26. avg 2007
7.339
3.840
113
42
Lj
A imajo trgovine sploh kak procent od prodaje tobačnih izdelkov?
To tudi mene zanima. Po moje so imeli v Hofer samo delo s tem, ker je zmer prišel nekdo k je hotel 10 različnih vrst cigaret in potem ostali čakajo da tam išče. Me ne čudi če ukinejo prodajo, sicer lahko bi še naredili hitre ali samopostrežne blagajne kot imajo ostale trgovine.

8888

mesija - Assassin's Creep
8. jul 2010
35.162
6.612
113
blizu močvirne prestolnice
Ne kadim, se ne drogiram razen občasno spijem alkohol ampak zanimivo kako večinoma sami strpneži do drugačnih tukaj pa tolčejo čez kadilce predvsem pa čez tiste ki slučajno kupujejo tobak v trgovinah in je treba mal počakati v vrsti.
Mali se poglejte v špegel potem pa v drugih temah miralizirajte.

Fly

Guru
21. jul 2007
2.739
577
113
Ma mene tudi živcirajo s temi čiki. Ima jih na razpolago 50 različnih, a on se zapiči točno v ene in boh ne daj da bi kakšne druge zbral. Potem pa stoji tam kot en kup nesreče in čaka da ga postrežejo od spredaj in zadaj.
+ točke za Hofer, definitivno!

• Všeč mi je
Reactions: BuDi

sad

Guru
24. avg 2007
22.782
11.619
113
Ma mene tudi živcirajo s temi čiki. Ima jih na razpolago 50 različnih, a on se zapiči točno v ene in boh ne daj da bi kakšne druge zbral. Potem pa stoji tam kot en kup nesreče in čaka da ga postrežejo od spredaj in zadaj.
+ točke za Hofer, definitivno!
A ti bi tudi sosedo, če žene ne bi bilo ravno pri roki? :fredi: :evil:

Fly

Guru
21. jul 2007
2.739
577
113
He he :) Ja men kot nekadilcu je smešno, kakšna huda razlika je med njimi, da se drugih ne pipneš, ampak ja, očitno nekaj mora biti :)

delavec44

Guru
17. dec 2012
3.481
2.416
113
Čudno da nima Hofer svoje znamke čikov. Če imajo že za vse drugo. Kadilci so bolj zvesti znamki?