Hamburger ?

sixpower

Guru
22. sep 2011
3.682
3.465
113
Lublana
Obišči stran
parkrat poskusil - ja, dejansko : nikoli me ni navdušil do te mere, da bi bil pripravljen še vedno odštet toliko več evrčkov.. Glede na to, da Hood burger in ostali dobro poslujejo, se je za vprašat, kaj je narobe z njihovim poslovnim modelom. Ker, da izjaviš, da ti je mcdonalds in burger king direktna konkurenca, delaš nekaj zelo narobe.

Tako nekako.
Tudi jaz sem le trikrat pri njih jedel. Že prvič mi ni bilo všeč. Za moj okus mnogo preveč kruha, ko grem na burger želim meso ne pečene moke. Potem sem še ene dvakrat tam jedel, boj na silo, ker je bil edini pri roki in ni bilo časa iti kam drugam... Kasneje sem pa kar raje lačen šel mimo njihovih poslovalnic....

Hood je boljši, čeprav zadnje čase redko zaidem k njim. Nazadnje se mi je zdelo, da so povečali bombete in je za moj okus tudi pri njih zdaj preveč kruha... Verjetno posledica požeruhov, ki so jamrali, da imajo premajhne hamburgerje v primerjavi z Larsom...

Zgaga

Guru
25. jul 2007
10.805
4.701
113
50
Na sončni strani ALP
Pravi burger je doma narejen z domačimi sestavinami v pravem razmerju in pečen na žaru. Ne grem v MC pa če mi plačajo.
Lokalni burger haus pa joka kak mu ne gre, ko prodaja burger velikosti 2 albert keksov in rezino salame za 12€...

• Všeč mi je
Reactions: jendomen