Google ADS

Borca

Pripravnik
21. jul 2007
384
13
18
Kopivnik
Zdravo
Hčeri je googleADS potegnil denar iz računa. Ker o tej temi ne vem nič, bi prosil za kakšno informacijo.
LP Boris

krava

Majstr
5. sep 2007
3.704
356
83
www.kacnje.eu
Zanimivo. Pred kratkim je to omenjal tudi znanec. Mislim, da so mu na banki preventivno zamenjali kartico. Menda gre najprej za manjši znesek. Ali drži tudi pri tebi?

Slick

Majstr
18. sep 2007
2.312
224
63
Tudi meni par tednov nazaj, sem prijavil reklamacijo transakcije, dobil znesek nazaj (mislim, da malo manj kot 9 evrov) in zamenjal kartico. Tega sranja je zdaj ogromno, jaz imam letos že tretjo kartico. Še dobro, da zastonj štancajo nove.

krava

Majstr
5. sep 2007
3.704
356
83
www.kacnje.eu
Moj znanec je na NLBju. Ne spomni se, da bi kartico uporabil na kakšni sumljivi trgovini. Googlovo podporo je uporabil, žal pa je bila tipično generična/korporativna/neuporabna.

Borca

Pripravnik
21. jul 2007
384
13
18
Kopivnik
Pravi mala (ki to več ni), da je v neki pametni igri kupila odpustek v obliki 1€, pač.
Potem pa juhu in denar adijo. OTP banka. Gre danes tja - kartico je že včeraj (zjutraj na bankanet) preklicala potem še s klicem na banko. Danes pa gre tja, da napiše prijavo...
Hvala erikson za povezavo - ji pošljem pa naj pogleda in izpolni. Škodit ne more.

Borca

Pripravnik
21. jul 2007
384
13
18
Kopivnik
Bila na banki, podala pritožbo. Na šalterju so ji rekli, da so že en dan prej poskusili 20 € spičit, pa ni imela toliko na računu. Mala daje na varčevalni račun - vsaj to.. No potlej pa najprej 20 € in nato še 60 €. V enem mesecu pravijo da rešijo pritožbo, velika verjetnost je, da dobi nazaj, ker je nekdo dostopal do računa in potegnil iz njega denar, brez da je dovolila.... Bomo videli.