Nisi vlookup-ala v excelu kaj se izplača in kaj ne?
Šalo na stran; tudi Bob in Hot operaterje se izplača pogledati, ker ko preračunaš koliko zapraviš pri mesečni naročnini glede na popust telefonskega aparata.
moraš najprej cene notri vnesti. in te moraš malo spremljati, kar jih pa jaz res nisem.
drugača pa kaj dosti to meni ne pride v upoštev. Doma imam lahko samo t2 optiko. dejansko nič drugega ni. Nobenega drugega kabla, nobena brežična varianta ne dela... Tukaj se lahko bockam samo o popustih. telefon od t2 je ali pa ni. lahko govorijo, da gostuje na A1, ampak zadeva pri nas doma ni za drucga kot za v alarm. Minivajb moram podaljšat za tamale. jaz imam en midimio paket, ker sem kupila tuliča, ki je bil (še danes ne morem verjeti) najceneje na A1 v kombinaciji s tem paketom.
v službi imam pa za net id hota simko pa en paket za 10€, telefon imam pa res na A1 (minivajb). Rabim da zanesljivo dela vse, kjerkoli. Ženska s seboj telefon, kamor gre, po vseh vukoje* in v tujino in moram imeti nekaj, da vse normalno pokrije. Ko/če bom hotela, da gre, ji bom fiksnega v službo namontirala, pa zahtevala da 40h/teden tam sedi... Treba nekaj dat, da pol lahko vzameš...
Netflix sem plačevala jaz, HBO sestra. Zdaj je ona krajšo potegnila, ker Netflix ne dela več. NA vsake tolk od telemacha neke kartice za fuzbal. Pri Voju sem pa črto potegnila. dost je brezvezarij. Ja,chefa, ko je, dam pač dol na partisu, ne mislim plačevati cele naročnine samo za eno serijo. zdej že dolgo niso nič rekli, da bi imeli, če sem iskrena.