Gearbest / Geekbuying nakupi in kuponi

mercedes

Majstr
16. dec 2014
2.499
174
63
mercedes
predlagam da se najprej obrne na trgovino, kjer je bil kupljen in povpraša če se lahko preko njihovega servisnega oddelka to dobi in če ne, kaj predlagajo, kje to kupiti ... lahko se obrne tudi direktno na Proscenic: support@proscenic.com ampak jaz bi šel najprej preko trgovine in njihovega servisa ...
Pozdravljen ,

sem napravil točno to.. Kontaktiral sem geekbuying. Po parih sporočilih in pošiljaih slik , sem dobil danes odgovor.

"
Thanks for your message.
This model of head unit is out of stock.
Would you consider replacing it with a new P15? We can apply for a discounted price of USD 105.
Kindly let us know your decision.
"

Da nimajo za eno leto in par mesecev več rezervnih delov ?? A nebi že po zakonu morali zagotavljati določen čas rezervne dele ?

Doibro leto star sesalec naj vržem v smeti ?

Res da cena za novega je ponujena ugodna ,vendar vseeno je dodaten strošek.
lp

mercedes

Majstr
16. dec 2014
2.499
174
63
Žal,gumb je počen na glavni enoti. To je večja težava. Se mi zdi ,da bi lahko bilo konstrukcijsko malo močneje..

shift

Guru
20. jul 2007
10.343
2.899
113
za šankom

Se pravi rabiš tole

mercedes

Majstr
16. dec 2014
2.499
174
63
V bistvu rabim samo gumb ki sem ga označil... Morda bi celo kje na aliju našel ,samo bogve pod kakšno oznako...

Priponke

• Proscenic.png
    Proscenic.png
    210,2 KB · Ogledi: 52

mercedes

Majstr
16. dec 2014
2.499
174
63
Vse je super ,dokler ne rabiš kakšno pomoč.

Geekbuying ima od mene same minuse... Za eno leto in tri mesece star izdelek nimajo rezervnih delov ?? Kaj to pri njih nič ne velja da je potrebno nek določen čas zagotavljati rezervne dele ?

Ne gre za bogastvo ,samo da moraš pa eno leto star izdelek zabrisati v smeti zaradi tega je pa res nesprejemljivo.

Isti odgovor tako na geekbuying kot proscenic.
Da blamirajo svoje ime zaradi takšnih stvari.

Če mene kdo vpraša samo bejži od prodajalca in proizvajalca.

Tomsonman

Majstr
30. maj 2010
4.035
344
83
mercedes to je bolj težava, da proizvajalec ne zagotavlja rezervnih delov na daljše obdobje, kar pač žal je pri teh cenejših modelih, kjer pač dobiš cel nov sesalnik za ceno kakšnega rezervnega dela pri Dysonu, jasno, so neki kompromisi za cenejše izdelke ... trgovina tukaj težko pomaga, če rezervnih delov ni. Predlagam da še sam pomagam, da se uredi nek nov sesalnik, po res čim nižji ceni, tako da ne bo velike razlike med novim sesalnikom in rezervnim delom, ki ga pač ni. Žal pa danes živimo na višku kapitalizma, ki ga žene in drži pokonci le potrošnja, zato vsako leto novi in novi modeli prav vseh naprav, samo da se kolesje vrti naprej ... daj mi prosim na ZS številko naročila, pa vidim, kaj lahko še sam pomagam ...

Tomsonman

Majstr
30. maj 2010
4.035
344
83
ROBOTSKI SESALNIKI:
BATERIJSKI SESALNIKI:
TABLIČNI RAČUNALNIKI
PAMETNE URE:

Tomsonman

Majstr
30. maj 2010
4.035
344
83
PAMETNI TELEFONI:
RAZNO:

mercedes

Majstr
16. dec 2014
2.499
174
63
mercedes to je bolj težava, da proizvajalec ne zagotavlja rezervnih delov na daljše obdobje, kar pač žal je pri teh cenejših modelih, kjer pač dobiš cel nov sesalnik za ceno kakšnega rezervnega dela pri Dysonu, jasno, so neki kompromisi za cenejše izdelke ... trgovina tukaj težko pomaga, če rezervnih delov ni. Predlagam da še sam pomagam, da se uredi nek nov sesalnik, po res čim nižji ceni, tako da ne bo velike razlike med novim sesalnikom in rezervnim delom, ki ga pač ni. Žal pa danes živimo na višku kapitalizma, ki ga žene in drži pokonci le potrošnja, zato vsako leto novi in novi modeli prav vseh naprav, samo da se kolesje vrti naprej ... daj mi prosim na ZS številko naročila, pa vidim, kaj lahko še sam pomagam ...
Hvala za mnenje..Saj ne gre za bogatijo ,samo če gledaš je sesalec tri mesece iz garancije. Dejstvo je ,da če bi karkoli umrlo proti koncu garancije bi bil epilog isti...delov ni. Cena tu nima nobene veze. Funkcijo je opravljal zadovoljivo. In cena gumba , govorimo o par evrih...Če bi odpovedal motor ,krtača...je druga zgodba. Samo toliko da si odpremo oči. Vse skupaj je itak končana zgodba in škoda živcev naprej.. Imaš pa zs. Hvala v vsakem primeru.

sousis

Guru
16. nov 2019
1.810
1.210
113
Rabim tablico za mulce (Netflix, Minecraft, nekaj igric - Stumble Guys in podobne) ampak obvezno da ima SIM kartico oz vsaj 4G. Budžet najraje do 150€, s stisnjenimi zobmi do 200€. Kakšna priporočila (in kode)?

bigpuher

Pripravnik
25. feb 2018
91
2
8
Pozdravljeni,
Iščem ugoden nakup AR očal z hitro dostavo očal v Slovenijo.
Zanimajo me naslednje:

- Rayneo Air 4 Pro Smart AR Glasses
- Rayneo Air 4 Smart AR Glasses
- RayNeo TCL Air 3S /Air 3S Pro
- XREAL One Smart Glasses

sousis

Guru
16. nov 2019
1.810
1.210
113
Update: še malo raziskovanja, nekateri modeli baje imajo SIM card slot, ampak sem vprašala prodajalca, pa pravi da ta nima. Žal, order cancelled. Tnx za opozorilo Rekreacija .

• Všeč mi je
Reactions: Rekreacija