Forthing S7

hermann

Guru
19. mar 2014
9.889
6.832
113
Na cesti ga še nisem videl, izgleda pa zelo zanimiv. Tako od uča bi si želel kvečjemu malo večje baterije.

shift

Guru
20. jul 2007
10.133
2.659
113
za šankom
Baterije bi res lahko imel konkretno več, tole je za 300,kilometrov
Mogoče kdo ve zakaj xiaomi še ni v Sloveniji Oz Evropi?

sajkek

Guru
16. mar 2008
37.963
12.507
113
zanimiv na daleč...pol odprem YT,, pa tole še noben ni vozil, nobenga testa, sam nek china promo ...spet nek spak/generik/plastik fantastik (prav vse je imiticija ostalih materialov) krejzi... verjetno žalostna zgodba.

• Všeč mi je
Reactions: MrDaco

Pepe

Guru
20. sep 2007
13.862
5.449
113
Avto je vseeno stvar, ki se servisira in popravlja. Ni kot neka igračka, ki se vrže stran, ko se prvič pokvari ali poškoduje.
Ko pride nekaj novega z druge celine, se je treba vprašati, kako je z rezervnimi deli in še bolj pomembno, kako je z znanjem ljudi v "bližini", ki bi to lahko servisirali. Ali obstajajo ljudje, kjer bi proizvajalec poskrbel za neko njihovo šolanje ali pa je youtube edini vir njihovega znanja.

vaginko

Fizikalc
2. sep 2007
10.883
41
48
kot prvo to ne narediti poleti niti 300 km kaj sele pozimi baterija je premala. Kot drugo kolega ima tega forthinga terenca kupil pa je novega same tezave radijo ni delal ne vem kake vse teste so delali in updajte, sedaj pa je ruknil stranska vrata cakalna doba na vrata 2 meseca. nic od delov nimajo na zalogi tak da ce bolj ruknes bo avto pac stal.

Hanzi

Guru
27. jul 2007
49.673
7.970
113
pri taščici
Kako pogosto pa imaš voznje daljše od 300km?
Jaz sem s tako baterijo bil na crnem morju in v Grčiji.
Mogoce nekoč pridem se na nordkap in portugalsko.

luka51

Guru
16. avg 2007
15.170
6.478
113
Tudi s kolesi so že šli v grčijo…. Pa konji…

grem vsako leto v grčijo. Cilj mi je, da sem čimprej tam, ker je že tak predaleč. Da bi pa še praktično neobstoječe polnilnici po balkanu in Egnatia AC iskal pa nimam želje.
Zaj če smo že pri grčiji.

jezek

Guru
24. jul 2008
4.818
2.073
113
kot prvo to ne narediti poleti niti 300 km kaj sele pozimi baterija je premala. Kot drugo kolega ima tega forthinga terenca kupil pa je novega same tezave radijo ni delal ne vem kake vse teste so delali in updajte, sedaj pa je ruknil stranska vrata cakalna doba na vrata 2 meseca. nic od delov nimajo na zalogi tak da ce bolj ruknes bo avto pac stal.
Za vrata ne vem, pokitajte. Zanimivo da je imel na T5 "same težave". Verjetno same težave z radijem. Ker radio je krš. In ne bo noben update pomagal. Dvomim pa da je imel še kako težavo....ker kar poznam voznikov....imajo vsi NEtežave....