Flik - nakazilo do 5000 EUR

krava

Majstr
5. sep 2007
3.698
356
83
www.kacnje.eu
Očitno sem živel v zmoti. Znanec mi dolguje nekaj tisočakov, pa bi (zaradi zasedenosti in nedelovanja bank popoldne) uporabila kar Flik. V glavi sem imel, da sem enkrat naletel na omejitev 100 EUR, sedaj pa berem na strani NLB, da gre celo do 5000 EUR.
Je kdo to že uporabil za večji znesek? In je še vedno takojšen prenos?
Saj ITjevsko pričakujem, da je tako, ampak nisem vedel, da so se toliko modernizirali.
Vem pa, da so moja nakazila (doslej sem uporabljal Klik, ne Flik) z NLB v zadnjih letih zares hitra.

pikapoka07

Pripravnik
6. dec 2013
219
6
18
Očitno sem živel v zmoti. Znanec mi dolguje nekaj tisočakov, pa bi (zaradi zasedenosti in nedelovanja bank popoldne) uporabila kar Flik. V glavi sem imel, da sem enkrat naletel na omejitev 100 EUR, sedaj pa berem na strani NLB, da gre celo do 5000 EUR.
Je kdo to že uporabil za večji znesek? In je še vedno takojšen prenos?
Saj ITjevsko pričakujem, da je tako, ampak nisem vedel, da so se toliko modernizirali.
Vem pa, da so moja nakazila (doslej sem uporabljal Klik, ne Flik) z NLB v zadnjih letih zares hitra.
2.000 BP, edino varnostni klic so še opravili (ker je šlo na tujo banko)

Jabe

Guru
1. okt 2007
15.061
7.476
113
Mrbit je 5k€ za Flik, jaz imam na NLB omejitev 2k€. Nisem preverjala, ce se da več nastaviti, pac parkrat fliknem, pa je manj sitnosti kot "to morate pa v poslovalnico". Ker tja ne grem, ce nimam pistole na glavi :poreden:

Slick

Majstr
18. sep 2007
2.308
214
63
Tudi na njihovi spletni strani piše, da "Nastavite si lahko najvišji znesek posameznega plačila (do 5.000 EUR) ali pa nakazila začasno onemogočite."
5k je največji znesek brezgotovinskega nakazila, ki gre še mimo preverjanja (in izpolnjevanja kupa obrazcev) zaradi preprečevanja pranja denarja.