Feltne (platišča)

Ah pa te feltne (platišča)

• Ko kupiš nov avto, izbereš brezplačne feltne.

• Ko kupiš nov avto, doplačaš za feltne, ne glede na ceno, glavno je, da so ti všeč.

• Ko kupiš rabljen avto, pustiš feltne tam, kjer so...

• Ko kupiš rabljen avto, najprej menjaš feltne...

• Ko prodaš avto, daš gor najcenejše, "prave" pa daš na nov avto ali prodaš...

Rezultati so vidni samo po glasovanju.

Davidoff

Bumbar
22. jul 2007
10.069
1.520
113
No, jaz doplačal za večje, ker zelel prav tisti paket v katerem so letne 20. Zimske imam 19. Mora avto tudi zgledat. Vredu je, zraven še zračno vzmetenje in ni sile.

Hanzi

Guru
27. jul 2007
51.045
8.798
113
pri taščici
Ah, malo za hec in malo za "mimo"...
Prijatu je dobil (končno) nov avto in mu brezplačne feltne niso bile všeč. Pa je doplačal 1.5K za "po njegovem najlepše".
Peljal nas je na kosilo (odlično), smo se pa vsi smejali feltnam, ker so nam bile - grde... OK, okusi so različni...
Ko smo ga tako zezali, je te prodal na bolhi in kupil nove za 2K. Te so lepe...

Kako se vi lotite izbire feltn (platišč)?

Meni je to najmanj pomembna zadeva na avtu.....

Na anketi sta dovoljena dva odgovora...
Ko imajo otroc denar, imajo kramarji semenj.
Bmk za feltne, vazno da so okrogle.
Do zdaj sem imel obicajno zimsko letni set, zdaj pa verjetno niti tega ne bom imel vec. Feltne so glede na ceno premontaz predrage.
Imam pa obcutek da je ponekod po tujini precej "zgornjih" otrok in malo eabljene fektne dobis za pametno ceno (manj kot pol novih)

• Všeč mi je
Reactions: kajpace

kajpace

Guru
6. nov 2018
6.171
4.446
113
- za tvojim hrbtom...
hmpg.net
Ko imajo otroc denar, imajo kramarji semenj.
Bmk za feltne, vazno da so okrogle.
Do zdaj sem imel obicajno zimsko letni set, zdaj pa verjetno niti tega ne bom imel vec. Feltne so glede na ceno premontaz predrage.
Imam pa obcutek da je ponekod po tujini precej "zgornjih" otrok in malo eabljene fektne dobis za pametno ceno (manj kot pol novih)
Vidiš, po tej "pokaži kaj imaš" prijatla, sem doma res pogledal kake feltne mam na obeh avtih.
Povem ti - feltne so tam,, kjer morajo bit... :cool: