Feltne (platišča)

Ah pa te feltne (platišča)

• Ko kupiš nov avto, izbereš brezplačne feltne.

• Ko kupiš nov avto, doplačaš za feltne, ne glede na ceno, glavno je, da so ti všeč.

• Ko kupiš rabljen avto, pustiš feltne tam, kjer so...

• Ko kupiš rabljen avto, najprej menjaš feltne...

• Ko prodaš avto, daš gor najcenejše, "prave" pa daš na nov avto ali prodaš...

Rezultati so vidni samo po glasovanju.

kajpace

Guru
6. nov 2018
6.132
4.393
113
- za tvojim hrbtom...
hmpg.net
Ah, malo za hec in malo za "mimo"...
Prijatu je dobil (končno) nov avto in mu brezplačne feltne niso bile všeč. Pa je doplačal 1.5K za "po njegovem najlepše".
Peljal nas je na kosilo (odlično), smo se pa vsi smejali feltnam, ker so nam bile - grde... OK, okusi so različni...
Ko smo ga tako zezali, je te prodal na bolhi in kupil nove za 2K. Te so lepe...

Kako se vi lotite izbire feltn (platišč)?

Meni je to najmanj pomembna zadeva na avtu.....

Na anketi sta dovoljena dva odgovora...

dask

Guru
21. sep 2023
1.006
1.149
113
Pri novem dam gor vedno tisto, kar mi je všeč. Pri rabljenem sem ponavadi pustil, kot je bilo, ker so rabljeni pri nas bolj potrošna roba :bonk:razen 25 let nazaj, ko sem se še nekaj s predelavami ubadal in metal v avto vse, kar sem zaslužil.

• Všeč mi je
Reactions: kajpace

Pepe

Guru
20. sep 2007
14.482
6.120
113
Če je kaj pomembno pri avtu, je to, kak je od znotraj. Tam ga namreč vidi in začuti tisti, ki ga je plačal.
Od zunaj ga rihtaš za sosede in "prijatelje". Če ti je njihovo počutje pomembno.

Samo Svoj

Guru
27. jan 2022
10.843
5.192
113
Manjka ti par logičnih odgovorov:
- na nov avto nataknem 20 let stare feltne ker so mi všeč, četudi ne pašejo.
- ko prodaš star avto daš zraven zastonj še tri komplete feltn, ki ti niso všeč.

Kisle kumarice!

• Všeč mi je
  • Objave ne odobravam
Reactions: Najbolji in kajpace

kajpace

Guru
6. nov 2018
6.132
4.393
113
- za tvojim hrbtom...
hmpg.net
Manjka ti par logičnih odgovorov:
- na nov avto nataknem 20 let stare feltne ker so mi všeč, četudi ne pašejo.
- ko prodaš star avto daš zraven zastonj še tri komplete feltn, ki ti niso všeč.

Kisle kumarice!
Ah, daj, naredil sem osnovo za osebni avto. Če ti voziš avtobus, je pač drugače...
Pa 20 let starih feltn ne bi dal niti na fičota...

• Wow
Reactions: Samo Svoj

Utisevalec

Guru
12. nov 2007
17.638
4.924
113
Sem kupil nov avto (iz zaloge) in dobil 19", hotel sem z 17" ... so rekli se ne da menjat (na mojo škodo bi šlo, sem bil pripravljen na to), izgovarjal so se da je zavarovanje glede na opremo ipd., so dali bon za 1000eur za zimske gume/feltne in sem kupil potem za zimo feltne 17" + gume pa še nekaj doplačal. Ugotovil da neke razlike v udobju med 19" in 17" ni, cene gum so sicer pri 19" 30%+ ampak nič kritičnega, tako da imam sedaj oba kompleta.

Utisevalec

Guru
12. nov 2007
17.638
4.924
113
Ok to je nizkoprofilna in balonarca, razlika tu bo ..

Jst imam 215/65 vs 235/50, oboje je bolj "balon". Razlika v udobju je predvsem v tem da zimske lepše blažijo "kamenčke" in razne izreze asfalta, na makadamu po jamah ipd. bi rekel da je pa celo 19" bolj udobna. Kar se tiče "športnosti" je težko primerjat, ampak logično da se letna 235 boljše obnaša kot zimska 215, večja bočna površina v zavoju, druga zmes ipd.