Bo, ta mesec.
Ja, P1 Ultra je dobavljiva. Ti pošljem ZS, ker sicer ne prodajamo direktno B2C.Khm - a je zdaj že ta mesec?
Hec na stran - a je že stekla komercialna prodaja Reduxi WiFi? Sem se “prednaročil” a vse tiho do sedaj.
Lahko še meni, hvala.Ja, P1 Ultra je dobavljiva. Ti pošljem ZS, ker sicer ne prodajamo direktno B2C.
Meni tudi, hvala v naprej.Ja, P1 Ultra je dobavljiva. Ti pošljem ZS, ker sicer ne prodajamo direktno B2C.
Lahko še meni, hvala.
Sem gr-ja prosil, da pri enem prodajalcu (ki ima sicer naš P1 Ultra pod svojo blagovno znamko) samo preveri, ali že imajo v prodaji (ene par jih nima, kljub temu, da so njihove centrale že nabalvljale pri nas, go figure ...).Meni tudi, hvala v naprej.
Točno pred to temo sem bral uno o neodzivnosti SLO podjetijNe javljajo se - bom jutri še enkrat probal.![]()

Pokličeš na elektro pa ti ga aktivirajo. Ko mi je montiral pametni števec mi je takoj na mojo željo preko operaterja aktiviral še port.Kako pa mislite prit do P1 porta na števcu? Fizično mislim? Kaj pa če P1 port ni aktivitran? Recimo ...
Sicer je 11M na nivoju elektro-gospodarstva drobiž, pa vendar je to polovica ukrepa za "netmetering" izravnavo. Se pravi, da imamo še enkrat premalo "sončnic".Mednarodni sporazum o statističnem prenosu obnovljive energije za leto 2024 med Republiko Slovenijo in Republiko Hrvaško. Kupili smo zgolj listino, ne elektrike, za približno 11 MIO €.
V zadnjih petih letih smo na ta način v tujino (Češko in Hrvaško) poslali že skoraj 46 milijonov evrov.
![]()
Mednarodni sporazum o statističnem prenosu obnovljive energije za leto 2024
Vlada RS je na 185. redni seji je sprejela sklep o sklenitvi Sporazuma o statističnem prenosu obnovljive energije med Republiko Slovenijo in Republiko Hrvaško ter Borzenom d.o.o. kot sopodpisnikom sporazuma.www.energetika-portal.si
Za tujce imamo 11mio, za slovence nimamo.
Pa nima zdaj veze kam bi jih vtaknili. V HE, VE, SE,....