aha, to je pa nekej drugega ja. to pa ne vem, jaz jo moram imeti v kolesu, čeprav je snemljiva.Mislil sem to, da lahko baterijo zaradi polnjenja odstraniš iz kolesa.
aha, to je pa nekej drugega ja. to pa ne vem, jaz jo moram imeti v kolesu, čeprav je snemljiva.Mislil sem to, da lahko baterijo zaradi polnjenja odstraniš iz kolesa.
Boschovi imajo ponavadi oboje. Moj ima, da jo lahko snamem in polnim direktno ali pa v kolesu. Polnilec je kar velika škatla recimo kot 1,5l velika flaša tako da nima kakšne polnilne elektronike v bateriji ampak vso v polnilcu.aha, to je pa nekej drugega ja. to pa ne vem, jaz jo moram imeti v kolesu, čeprav je snemljiva.
In katero kolo imaš?Boschovi imajo ponavadi oboje. Moj ima, da jo lahko snamem in polnim direktno ali pa v kolesu. Polnilec je kar velika škatla recimo kot 1,5l velika flaša tako da nima kakšne polnilne elektronike v bateriji ampak vso v polnilcu.
Jaz jo dam ven samo, ko ga vozim z avtom, ker je takoj par kil lažji.
Bergamont modela pa ne vem. Treking varianta 28,5 col. Ga imam ene 4 leta, 5000 km.In katero kolo imaš?