Električno kolo

Palcek

Fizikalc
15. dec 2007
864
102
43
zdravo,
nagibam se k nakupu el kolesa, zgornja meja ki bi jo dal za kolo je max 2k€, gledam BD in kar bi več kot zadostilo potrebe/želje/namen je:

( 2gi cube ima večjo baterijo ampak mi ne igra tolko vloge razlika med 625 in 800)

bi morda bilo kaj drugega lahko boljši p/p - pri nas za tak € ne dobim nic primerljivega kolikor sem gledal

hvala

giovanotti

Fizikalc
20. dec 2012
205
113
43
zdravo,
nagibam se k nakupu el kolesa, zgornja meja ki bi jo dal za kolo je max 2k€, gledam BD in kar bi več kot zadostilo potrebe/želje/namen je:

( 2gi cube ima večjo baterijo ampak mi ne igra tolko vloge razlika med 625 in 800)

bi morda bilo kaj drugega lahko boljši p/p - pri nas za tak € ne dobim nic primerljivega kolikor sem gledal

hvala
Glede na nickname, verjetno XL/XXL okvir ne bo ok. Verjetno razlog za to ceno.
S Cube ne boš zgrešil. Najprej dimenzije okvirja, nato baterija (glede na težo sistema in potrebovan domet). Na koncu oprema. Srečno

• Všeč mi je
Reactions: luciano

irwin

Guru
13. mar 2008
1.968
647
113
Ima kdo link do dobre stacune z ponudbo e triciklov. Pa ne tiste z kiblo spredaj. Po pregledanem videl v glavnem ponudbo e biciklov v ZDA. Evropa fajst sepa z ponudbo. Nasel ene spance, samo bolj svoh kilowati. Predvidevam da so dajatve iz ZDA cez 50 % osnovne cene.

Zanzibar

Majstr
16. sep 2007
1.073
128
63
Če si XL, si najverjetneje tudi težji. Razmisli o večji bateriji, če imaš v planu več klancev. Teža namreč kar pobere baterijo.

SJTV1

eV12
18. jul 2007
19.913
1.461
113
zdravo,

hvala
Cube je zelo OK. Lahko pa še malo naokoli pobrska, če namesto Prformance modela dobiš Race. Kako modelsko leto nazaj, tudi s 625 baterijo. Ima precej boljši račonalnik (Kiox), pa msilm da boljšo predno vilico.

• Všeč mi je
Reactions: Palcek