Električno kolo - problem

Samo Svoj

Guru
27. jan 2022
8.900
4.077
113
Jebemumilomater:

Poišči kdo jih prodaja predelane, ali več njih in ga kontaktiraj.

Rekreacija

Guru
7. avg 2019
1.943
1.162
113
Zanimivo, vsi sodelujoči v razpravi pišete o tem in onem, za kar sem pa jaz prosil, mi pa ni nihče odgovoril. Le en link o električarju iz Ljubljane, ki mi je pa rahlo predaleč, da bi gonil do tja s Ptuja.
Kolo na vlak pa v Ljubljano. Prej se na servisu zmeniš za termin da ti to naredijo v enem dnevu. Cena prevoza za kolo je 3 evre in karta velja celi dan.
Za ta denar ti res ni treba goniti kolesa do Ljubljane in mogoče še celo nazaj.

• Všeč mi je
Reactions: brane_new

kalbo

Guru
7. okt 2013
20.539
10.718
113
Odgovor bi bil, da nekdo reče, da ima pol ure časa in mi lahko priklopi tistih 9 žic. Dejstvo je, da to ni neka umetnost, ker sem pa takrat skuril zadevo, bi pa imel rajši, da mi to priklopi nekdo drug. Bom pa probal najti tega na Ptuju, če mi bo uspelo.
Če ni umetnost, zakaj si po tem zjebal zadevo in zdaj tu pametuješ?

Leeloo

Zelenc'
30. okt 2025
7
1
3
Samo zaradi slabega občutka sem želel najti nekoga izkušenega, da bi mi to priklopil. Glede na vse vaše komentarje, ki mi odkrito povedano niso nič koristili, se bom pa zadeve lotil sam. Vseeno hvala.

• Všeč mi je
Reactions: jezek

Leeloo

Zelenc'
30. okt 2025
7
1
3
Da še odgovorim Kalbu : zjebal sem zadevo zato, ker se rad igram in na ta način večkrat kaj pritisnem, kar ne bi smel. Sem pozabil v pogojih prebrati, da je ta portal izključno za odrasle.

Daniel

Guru
21. dec 2007
7.072
5.144
113
Vsak je na neki točki začel. Spajkalnik, cin, klešče, multimeter,... potem se pa počasi učiš popravljati zadeve, če ni nikogar drugega, da bi to naredil. Sam imam komplet iz Pspower na 20+ let starem kolesu. Nisem pa k sreči še ničesar skuril, tako, da tudi popravljati ni bilo treba.

Daniel

Guru
21. dec 2007
7.072
5.144
113
  • Všeč mi je
Reactions: Rekreacija