Nisem vedel da ga osebno poznaš?
Nisem vedel da ga osebno poznaš?
Drži, ampak če je sprejemljivo in smešno dejanje lopova Snežica in mijica, potem se ne smemo sekirat zaradi duplek scene.Permisivna vzgoja je en problem, drug pa je zgled. Zgled, ki so ga dajali starši, zgled, ki ga šola, zgled, ki ga dajejo državni organi ... Največ svoje osebnosti smo pobrali nezavedno in ne od tega, kar so nameravali naučiti bodisi starši, šola, mediji ...
Jih ne rabim. So odrasli in normalni. In ni problem, da ponoči okoli hodijo, ampak je problem, da jim je vse dovoljeno, kao otrokove pravice, pa to. Potem, pa še starši namesto, da bi jim dopovedali kaj je prav in kaj ne, pa jih še zagovarjajo. To je problem!Svoje pa kar močno v roke vzemi.
Saj me ne. Bluzi na pamet.Nisem vedel da ga osebno poznaš?
in sklepam, da govori o svojih otricih, za moje sem mu pa povedal, da se moti.Počasi prihajajo rezultati permisivne vzgoje naših sončkov
Ko sem jaz vzgajal svoje otroke, še ni bilo permisivne vzgoje. Tako, da lahko zdaj govoriš kar hočeš in iščeš izgovore za vaše sončkaste vzgoje.in sklepam, da govori o svojih otricih, za moje sem mu pa povedal, da se moti.
Za na Goli otokŠtajereci...
![]()
Na Štajerskem podivjal 19-letnik: Napadel policista, razbil marico in pretepel več oseb
19-letnik je na prireditvi v okolici Markovcev izgubil nadzor.www.zurnal24.si
Klasična scena na dogodkih v teh koncih. Nič novega.to pa je prlekija, malo jače od Dupleka..