Pomoje so slab pogodbo sklenil.. 3.5M je sam za telekom omrezje.. zdej pride se 12 aneksovTest torej ni bil uspešen in ga bo potrebno ponoviti po odpravi vzrokov napak.
Pomoje so slab pogodbo sklenil.. 3.5M je sam za telekom omrezje.. zdej pride se 12 aneksovTest torej ni bil uspešen in ga bo potrebno ponoviti po odpravi vzrokov napak.
20 min nazaj na hotNa telkomu sem dobil 2 sporocili (slo in eng). Jabka tulila ko nora da sem volan spustil
Drugi telefon na bobu brez alarma. Meni druga stevilka na hotu brez alarma.
upam da je bilo tole zadnjic
Test je verjetno točno temu namenjen, kaj pravš?No 15:39....
Kot sem rekel če bi bil Tsunami bi voda že zdavnaj odtekla. Zdaj pa maj se vprašajo kaj je šlo narobe oz kako naj bi zadeva delovala....
Še enkrat... je bil cunami, se je zrušil Triglav, al je šlo za test?Da dobivaš razlike tri ure pa pol, ne vem no.
Pričakoval bi, da se to dobi preden je nevarnost, vsaj v določenih primerih (tsunami ipd), ne pa pozneje. Pričakoval bi tako kot so rekli cca. ob 12-ih. Ampak spet, glede na našo vlado, vsaj danes smo dobili ne pa čez teden dni.
V glavnem, mislim da bodo morali še dodelat, a EU da še kaj denarja al je to to in bomo dobili še kakšen davek za narodno varnost ali kaj podobnega.
Če pogledaš poste nazaj, je bilo govora o tem, da se obvestilo na japki ne shrani.