Dončič - NBA

tomi

Guru
1. sep 2007
19.161
10.237
113
MB
Fantje niso njegov kaliber oziroma niso niti blizu. Pred 8 leti smo imeli, poleg ekipnega diha in kemije, že posameznike precej boljše kot danes. Pomagajo po svojih zmožnostih, noben ne šeta. Če vprašaš špance, srbe ali francoze bi nam lahko šlo veliko slabše, pa te ekipe niso odvisne samo od enega.

Jaz osebno sem pričakoval da bo preboj iz skupine s tolk limitiranimi igralca njihov skrajni domet. Pa še to da nam bo itak prinesel Dončič
ne spremljam tolk, a imamo zadaj kaj ? kake perspektivne mlade? al bogo

edit: nekaj bomo rabli ker sem včeraj videl da ima prepelič ze kar visoko čelo :)

Viper_XxL

Guru
20. avg 2007
9.975
1.450
113
Titograd
Zadaj kaže hudo obetavno, ampak preden bodo fantje nek kaliber bo že Dončič tudi 30 ali še kako leto preko. U-20 so bili na euru lani v finalu, izgubili od francije, še mlajši pa so tudi bili letos 5. Ali 6.

mistique

Guru
16. jun 2009
15.059
2.660
113
Emona / Carnium
Z mladimi se dela in so tudi rezultati...ni pa nekih "Dončićev" ali "Dragićev" prav zares na vidiku, ampak zelo dobri posamezniki pa vseeno so in padajo v "prve peterke" prvenstev ipd.

Odnos naših je bil redkokdaj vprašljiv. Ravno z odnosom so reševali kvaliteto. So pa ti cikli, kjer enostavno pride do vrzeli med generacijami in to se dogaja tudi drugim (Španci, Francozi,...).