Dončič - NBA

sad

Guru
24. avg 2007
22.183
10.865
113
Ve, kaj je avto :D
Lool. Nevere noče nihče kupit in vse kar bo, bo le pušnil na ceni.
Po kuloarjih se govori, da kdor bo hotel v Bugatti superklub, da bo moral Nevero kupiti, da se jih losajo.
V glavnem, avto je super po zmogljivostih, ampak le te zanimajo reveže. Superbogatim, ki si lahko tak avto privoščijo, dol visi za zmogljivosti.

• Haha
Reactions: Najbolji

Janez40

Guru
12. jul 2016
3.733
5.001
113
Lool. Nevere noče nihče kupit in vse kar bo, bo le pušnil na ceni.
Po kuloarjih se govori, da kdor bo hotel v Bugatti superklub, da bo moral Nevero kupiti, da se jih losajo.
V glavnem, avto je super po zmogljivostih, ampak le te zanimajo reveže. Superbogatim, ki si lahko tak avto privoščijo, dol visi za zmogljivosti.
Jim dol visi tudi za izgubljen denar. Sicer pa je temu avtu s tem, da jo vozi Luka definitivno cena šla gor. Itak ga bo vozil samo kratek čas, potem pa v naslednjega, jih ima čisto preveč.

• Všeč mi je
Reactions: Hanzi

Hanzi

Guru
27. jul 2007
49.501
7.812
113
pri taščici
Ste zamudili kuoiti njegovo panameri za par 10k ce se ne motim.
V enem mesecu 10k+

sad

Guru
24. avg 2007
22.183
10.865
113
Jim dol visi tudi za izgubljen denar. Sicer pa je temu avtu s tem, da jo vozi Luka definitivno cena šla gor. Itak ga bo vozil samo kratek čas, potem pa v naslednjega, jih ima čisto preveč.
Imaš prav, sem pozabil na vpliv imena. Morda se ga bo on celo losal z malo izgube.
V glavnem, Never noče noben kupiti, zato so pa še vedno neprodane. In so naredili različico 2, da bi se jih losali. Kar pa je le še dodatno ubilo ceno verzije ena. Totalna EV zgodba.

Najbolji

Guru
20. feb 2008
5.348
1.126
113
Ah... k ICE svet je pa taka veleuspesnica... Ti ne bos kupu (Nevere), jasno k beli dan. Jst tud ne, k za tistih par sekund bols performance od tega kar mam zdej mi gladko ampak res hudo gladko dol visi. Niti ne rabm avta za kurcenje. Cist isto velja za Bugatti. In ce Mate proda 1 Nevero po 2 milje je v zgubi al kaj zelis povedat? To da jih noben noce je itak laz oz. mokre sanje nekaterih pacientov tu, ker nekaj jih je prodanih? Predvidevam, da ves v nulo koliko njih, nastopas ze tako, kot da jim knjige vodis. In ce jih trenutno nekaj lezi na lagerju to pomeni kaj? Da je bv, jajc, fail al kaj? Sem bebo pa ne razumem tega napletanja. Ker prelepi dinozaver ICE svet pa ne pozna polnih skladisc, vse kar naredijo isti moment prodajo al kaj? Zresni se...

Fak, kaj eni jeste/pijete, resno?

In vem, da je out tema za to ampak eni ste fukjeni in cist povsod pametujete v 3 p.m. Tip kup avto k si ga zeli in kle pol zves celo fakin filozofijo pacientov k jim ta avto ne sede. Koga briga to vase nabijanje? Namest: bravo Luka, naj ti sluzi, uzivaj...

sad

Guru
24. avg 2007
22.183
10.865
113
Imaš prav. Bugattijev, ki stane precej več kot Nevera, je polno skladišče in jih dajejo za pol cene.
Mu privoščim Nevero in še kaj drugega. Obregnil sem se ob tvoj komentar, da ve, kaj je avto.

Rekreacija

Guru
7. avg 2019
1.749
1.024
113
Ne spoznam se kaj preveč na avtomobile ampak glede na to da je na "Dončićevi Neveri" ZG (Hrvaška) registracija je to lahko samo v reklamne namene? Samo na glas razmišljam.

Najbolji

Guru
20. feb 2008
5.348
1.126
113
Imaš prav. Bugattijev, ki stane precej več kot Nevera, je polno skladišče in jih dajejo za pol cene.
Mu privoščim Nevero in še kaj drugega. Obregnil sem se ob tvoj komentar, da ve, kaj je avto.
Vem kaj te zmotilo. Kar se naju tice bojo tam tud ostal (skladisce). Avto je dober, sam, da se decko ne fenta z njim...

In ja, lahko je promocijski đir tole, kdo bi vedel. Jaz ne, novinarji pa itak tud sam nabijajo.