Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
Vstopnice so razprodali. Ima kdo viška? Kupim 2komada.
Ma v službi smo imeli malo panike, pa sem čisto pozabil, da moram kupit karte. Mater sem jezen kot ris.
Kje bi še našel karte.
Imam občutek, da bo tudi drugi razprodan. Mi smo se s kolegi tak dolgo poleg spravljali, da smo na koncu za 34€ kupili, pa smo že pred pričetkom prodaje vedeli, da gremo
kot receno, naslednji dan (25.6.) bo tiesto se enkrat na gospodarcu. ce pa ti ni problem do dunaja pa ti toplo priporocam, sem bil nazadnje ko je bil (tocno v pyramidu) in je bilo fantasticno.. je bil pa TIC, nevem a bo sedaj tudi ali ne.
Jaz bom tudi šel.....odvisno če še dobim karto....pa kak bo kaj finančni minister reko.....ker toti mesec je tak nabasan z eventi.....pa vseposod bi rad bil
Jaz sem bil včeraj na Dunaju na Tiestu.
Če primerjam event s tistim izpred 2 let je bil ta bolj tak tak.
Ni bilo poštenih laserjev ni blo hudega šova pa sam Tiesto je v štartu moril z nekim housom.
Če potegnem črto se mi zdi,da je vedno slabše na tej sceni.Enako se dogaja z SW!Edino Trance Energy na Nizozemskem je bil pa nekaj posebnega.
Upam,da se boste imeli lepov LJ!
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.