Covid-19 Covid 19 Navodila vlade

mirsi

Predator
4. jun 2014
8.997
-5.226
113
Sem za to, če bo z odstopom vlade virusa konec. Ampak to bo šele z volitvami.... hmm.
A da ga bo malo manj pa ni sprejemljica opcija?

Js sm tud za vse Janševe ukrepe in cepljenje, če bo s tem virusa konec.
Pa ga ni bilo konec, prav nasprotno, prišli smo na prvo mesto na svetu.

Ampak pri cepivu imate drugačna merila, ga hvalite tudi če samo malenkost ščiti - proti čemu se pa itak sproti prilagajate.

• Všeč mi je
Reactions: AndY1 in jendomen

piagolo

Guru
22. nov 2009
7.673
4.123
113
A da ga bo malo manj pa ni sprejemljica opcija?

Js sm tud za vse Janševe ukrepe in cepljenje, če bo s tem virusa konec.
Pa ga ni bilo konec, prav nasprotno, prišli smo na prvo mesto na svetu.

Ampak pri cepivu imate drugačna merila, ga hvalite tudi če samo malenkost ščiti - proti čemu se pa itak sproti prilagajate.
Ja, se strinjam, da bi ga bilo manj. Kot to, da se premalo naredi v tej smeri, da bi za krmilo prišla druga garnitura. Ampak upanje itak umre zadnje.

mr_

Guru
20. sep 2007
9.453
2.793
113
Kaj se mora zgoditi, da lahko rečemo, da je zdravstveni sistem kolapsiral? Bolnik v tujini? Na hodniku?

BuDi

Guru
6. sep 2007
7.940
4.371
113
Slabši kot najslabši na svetu že ne moremo bit. In na najslabše mesto na svetu nas je popeljal Janša s svojimi bedastimi ukrepi.
"Saj ne vem kakšni niso bedasti, ampak zato nisem v vladi... vlado imamo da bi morala vedeti kakšni so boljši". ~ ali tako nekako, po tem ko se spomniš kakšne ideje je imela prejšnja/naslednja vladna koalicija.

wilburxxx

Guru
29. sep 2010
5.387
970
113
Kaj se sedaj zgovarjate in iščete krivce vsepovsod sam pri svojih ne.
Dejstvo je da so v želji po € zavozil ta boj proti virusu kolk so dolgi in široki, da pokvarjeni niti ne omenim. Rezultati povedo več kot vse vaše bolne besede.

sandra

Guru
10. dec 2007
5.780
2.243
113
Kaj se mora zgoditi, da lahko rečemo, da je zdravstveni sistem kolapsiral? Bolnik v tujini? Na hodniku?
Beri twit o tistem ki je jedel tablete za konje potem.pa oristal na ginekoloskem na kisiku. Revež je slabo jedel in bil samo cifra. Zanj je bil to kolaps.

Enim še vedno ni jasno. Cepi se ker si ne želiš pristati na odelku ...tole o sisednjih državah, ko bo hudo pri nas bo tudi ori sosedih.

• Všeč mi je
Reactions: gr69

javr

Guru
6. dec 2011
2.011
1.187
113
Enim še vedno ni jasno. Cepi se ker si ne želiš pristati na odelku ...
ja, cepite se v čim večjem številu da nas bo čim več z zjebano levo roko. osebni zdravnik pa že zadnje 3 tedne odsoten. zdaj pa naj samoplačniško iščem fiziatra da mi bo povedal "če bi se prej oglasil,bi se še dalo kaj storiti". tako da, ja, cepite se cepite se cepite se. cepljenje osvobaja.

• Všeč mi je
Reactions: jendomen in jonny77

gr69

Guru
15. dec 2009
11.835
2.858
113
še v SLO - ampak komaj
Ma ni to težava - težava je, da nekateri otroci dejansko nimajo osebnega dokumenta, drugo pa je, da ravno zdaj, ko bi lahko zapisali izjemo (PCT velja brez osebnega dokumenta za otroke v osnovni šoli (vsaj)).
Ampak ne - te izjeme seveda ni zapisane.

crnobog

Guru
29. apr 2009
3.520
2.023
113
Meni je avstrijski soldat zateval poleg pct ja osebno. Tamali je šel zraven brez da bi karkoli kazal.

Prejšnji teden na Viču.

Ted

Guru
8. sep 2007
1.720
589
113
ja, cepite se v čim večjem številu da nas bo čim več z zjebano levo roko. osebni zdravnik pa že zadnje 3 tedne odsoten. zdaj pa naj samoplačniško iščem fiziatra da mi bo povedal "če bi se prej oglasil,bi se še dalo kaj storiti". tako da, ja, cepite se cepite se cepite se. cepljenje osvobaja.
Pri tretji dozi s Pfizer cepivom je bil edini stranski učinek 2 dnevna bolečina na mestu vboda. Imel si smolo - osebnega zdravnika nekdo nadomešča, naj ti on da napotnico. Če imaš težave lahko zahtevaš tudi bolniško odsotnost, potem bo stvar malo hitreje tekla.

Nazadnje urejeno:
  • Všeč mi je
Reactions: javr

brane_new

Guru
10. feb 2008
18.193
2.447
113
Evo, pa smo prišli na prvo mesto v svetu, po številu okuženih, kar se mene tiče pričakovano, glede na butaste vladne ukrepe, ki pospešujejo okužbe.

Ampak še vedno pa me zanima, zakaj so države, ki so precej slabše precepljene od nas (Bolgarija, Romunija) manj okužene. A tam niso balkanci?
1. Dokler bodo ljudje, ki sprašujejo to kar Ti, je neuspeh zagotovljen. Oz. prvo mesto zagotovljeno.
2. Vidiš, da tudi Ti ne veš vsega!