Približno dvakrat tedensko tankam gori, na meji me glihkomaj pogleda, na pumpi si nataknejo masko ker jo imam jaz.Ne, vsak dan sem čez severno mejo. Se kar držijo. Najbolj bizarno pa je bilo na dunaju 1 mesec nazaj. Sem bil 3 dni, teror na polno vsepovsod. Smo bili na eni firmi, kjer imajo celo skenerje temperature na vhodu in tja not faco tiščiš. S tem da te tajnica do skenerja spol ne spusti, dokler ji ne pokažeš pct+osebno. In si vse to celo natančno pogleda.
Ironija? Na Dunaju imajo največje številke
Še enkrat, cepljeni netestirani in necepljeni testirani okužujejo.
Kaj pa pred odlokom/zakonom?Netestirani necepljeni ne izpolnjujejo pct pogoja, in ne morejo skoraj nikamor. Še v službo ne.
Povsem drži, je pa vseeno bolje, kot jih pusti na cesti, žal smo pa v situaciji, da moramo izbirati med temi možnostmi.Država na pomoč v bolnišnice kliče študente in dijake.
A ni bilo tu omenjeno, da se lahko zgodi Černobil, če ta neizobražen "kader" pokličeš na pomoč?
![]()
Slovenija prva na svetu glede na tedensko povprečje potrjenih primerov na milijon prebivalcev
V soboto so pristojni opravili 5451 PCR-testov na okužbo z novim koronavirusom. Pozitivnih izvidov je bilo 2313, kar je 42,4 odstotka. V bolnišnicah se zdravi skoraj 50 bolnikov več kot dan prej. Država na pomoč v bolnišnice kliče študente in dijake.www.rtvslo.si
Studenti in dijaki ne bodo priklapljal na ventilatorje, ce je to kar te zanima (o tem je bla debata, ko je bil omenjen cernobil)Država na pomoč v bolnišnice kliče študente in dijake.
A ni bilo tu omenjeno, da se lahko zgodi Černobil, če ta neizobražen "kader" pokličeš na pomoč?
![]()
Slovenija prva na svetu glede na tedensko povprečje potrjenih primerov na milijon prebivalcev
V soboto so pristojni opravili 5451 PCR-testov na okužbo z novim koronavirusom. Pozitivnih izvidov je bilo 2313, kar je 42,4 odstotka. V bolnišnicah se zdravi skoraj 50 bolnikov več kot dan prej. Država na pomoč v bolnišnice kliče študente in dijake.www.rtvslo.si
Kateri bi bili pravi ukrepi?Evo, pa smo prišli na prvo mesto v svetu, po številu okuženih, kar se mene tiče pričakovano, glede na butaste vladne ukrepe, ki pospešujejo okužbe.
Ampak še vedno pa me zanima, zakaj so države, ki so precej slabše precepljene od nas (Bolgarija, Romunija) manj okužene. A tam niso balkanci?
Prvi in najbol učinkovit ukrep k zmanjšanju okužb bi bil odstop vlade in strokovne skupine.Kateri bi bili pravi ukrepi?
Sem za to, če bo z odstopom vlade virusa konec. Ampak to bo šele z volitvami.... hmm.Prvi in najbol učinkovit ukrep k zmanjšanju okužb bi bil odstop vlade in strokovne skupine.
Ker so nesposobni in so nas pripeljali v sam neslaven svetovni vrh.
Za kaj več detajlov mi pa daj plačo od Logarjeve. Tud ona si ne zmišljuje in predlaga ukrepov zastonj.
Medtem ostali zdravniki gledajo v zrak...Država na pomoč v bolnišnice kliče študente in dijake.
![]()