Ej Floki, eno vejo sem vrgel, laufaj in nazaj prinesi. Priden Floki, priden!
Misliš da znaš biti duhovit?, tvoja matka mi tudi zvečer to pravi.....(tudi jaz znam biti

Ej Floki, eno vejo sem vrgel, laufaj in nazaj prinesi. Priden Floki, priden!
Dobra!Misliš da znaš biti duhovit?, tvoja matka mi tudi zvečer to pravi.....(tudi jaz znam biti)
Kumrovska šola!Če bi bil Janše kaj moža, bi že zdavnaj izjavil, da je za vse odloke odgovoren on, ker se je na vsakega osebno podpisal. Tako pa dopušča, da se izgovarjajo eden na drugega in ni nihče za nič odgovoren.![]()
Pa se bomo po dveh letih nenošenja maske, neceplenosti in neobolelosti, že smeli vprašat, če ta hudo nalezljiv virus res obstaja?In zdaj bodo nekateri to dojeli kot sporočilo, da jim v zaprtih prostorih ni potrebno nosit mask in jih tudi ne bodo, ker - "kaj nam pa morete". To, da so maske same po sebi nesmiselne je pa itak že "resnica". Vsi, ki so proti maskam, so naravnost navdušeni, FB kar poka od veselja pri vseh teh talentih, ki jih - tako kot antivaxxerjev - sploh ni malo. No, v bistvu gre dejansko v veliko primerkih za iste osebke in bi skorajda lahko postavil trditev da je antimaskar = antivaxxer.
In zdaj bodo nekateri to dojeli kot sporočilo, da jim v zaprtih prostorih ni potrebno nosit mask in jih tudi ne bodo, ker - "kaj nam pa morete". To, da so maske same po sebi nesmiselne je pa itak že "resnica". Vsi, ki so proti maskam, so naravnost navdušeni, FB kar poka od veselja pri vseh teh talentih, ki jih - tako kot antivaxxerjev - sploh ni malo. No, v bistvu gre dejansko v veliko primerkih za iste osebke in bi skorajda lahko postavil trditev da je antimaskar = antivaxxer.
Zakaj ne? Zato, ker maske na prostem niso tako smiselne kot v kakšnih drugih primerih. Samo povem.A ko gres k kolegu na pivo nosiš masko? In zakaj ne? Samo vprašam.
Otroci sigurno niso bili.Na gugalnici je bil sam Che Guevara očitno
Smo že zdavnaj preko te točke. Naredili smo družbo kjer je legalno izobčiti necepljene kot gobavce, čeprav so ljudje zdravi. Normalizirano je sedaj tudi da v službi na razgovoru vprašajo če si cepljen. Tudi če ukinejo PCR smo zdaj že šli preko točke brez povratka.