Kako dobro vodi epidemijo se ocenjuje po rezultatih.
Lani smo bili v svetovnem vrhu po številu umrlih.
Lani smo bili v svetovnem vrhu po številu umrlih.
Mateja Logar: Pogoj PC bo verjetno treba širiti na vse državljane
zdaj ti bom pa jaz povedal:Nekaj podatkov o samotestiranju za alter statistike
Podjetje z okoli jurja zaposlenih.
Testiranih 400+
HAT in PCR pozitivni 4.
Hudo.....zdaj ti bom pa jaz povedal:
šola, 75 zaposlenih 22 pozitivnih pcr 8 od tega cepljenih
pri nas doma 4 in dva + na pcr
Penziče nočejo prvič, ker so volilna baza SDS ker so pač isto nori kot Janša, ki je z mislimi še vedno v zaporu in piše svoj manifesto "Mein Covid".Naj ugibam, najprej javna uprava, potem so kmalu šolniki in zdravstvo, privat zaposlen sektor, študenti/dijaki in ostali prejemniki socialnih transferjev in pravic .. čisto na koncu bodo mogoče piknili pa še penziče. Hm le kaj je s tem narobe?
Če že moramo zganjat tako represijo a se nebi najprej lotili tistih ki so dejansko ranljivi in delajo po njihovo probleme v bolnicah? Ker bodimo malo "provladni" pa pomislimo; a ni bolje pocepit te 65+ ker jih je prvič malo pa drugič jih je najlažje polovit + še kock niso sposobni metat prav daleč. Očitno ne, gremo najprej zaposlene pa študentarijo nasilno pocepit, ker hej, le kaj bi lahko šlo narobe.
Si se ti jokal glede sovražnega govora?Ne mislim kandidatov, ki so bojši od Janše, ampak fante, ki podpirajo tele neumnosti tu gor, tko da lahko na Čeferina kar pozabiš. Kakorkoli obrneš, tole epidemijo vodijo katastrofalno, pa sem tud jest na Janeza kot dobro slabo možnost mal računal. Samo, če zminiraš vsakega, ki ti reče, da z nečim pa nekaj ni OK, ti ostanejo samo še poslušne enoumne budale. Pol se ti pa mal zaplete, ker ti zmanjka kadra. Nikol pa ne bomo izvedeli, kako bi Šarec to peljal, lahko samo predvidevamo.
Vprašanje, kaj bi rad od mene pa še ostaja.
A to se gremo kdo jih ima več? Pfff amaterjiHudo.....