Covid-19 Covid 19 Navodila vlade

Ytbnd

Guru
2. mar 2010
17.101
6.119
113
Nazadnje urejeno:
  • Všeč mi je
Reactions: jendomen

Utisevalec

Guru
12. nov 2007
16.399
4.317
113
Mateja Logar: Pogoj PC bo verjetno treba širiti na vse državljane

Naj ugibam, najprej javna uprava, potem so kmalu šolniki in zdravstvo, privat zaposlen sektor, študenti/dijaki in ostali prejemniki socialnih transferjev in pravic .. čisto na koncu bodo mogoče piknili pa še penziče. Hm le kaj je s tem narobe? :sprasujemse:

Če že moramo zganjat tako represijo a se nebi najprej lotili tistih ki so dejansko ranljivi in delajo po njihovo probleme v bolnicah? Ker bodimo malo "provladni" pa pomislimo; a ni bolje pocepit te 65+ ker jih je prvič malo pa drugič jih je najlažje polovit + še kock niso sposobni metat prav daleč. Očitno ne, gremo najprej zaposlene pa študentarijo nasilno pocepit, ker hej, le kaj bi lahko šlo narobe.

• Všeč mi je
  • Jezen sem
Reactions: jendomen in Ytbnd

Ytbnd

Guru
2. mar 2010
17.101
6.119
113
Tu ne gre za zdravje ranljivih.
Kot kaže je zadaj pogojevanje določene številke cepljenih v zameno za nadaljnji poceni denar.

10.9

majaron

Majstr
28. mar 2009
1.072
416
83
Država jih polovi 3%, zgoraj manj kot 1%.

Pri tako velikem vzorcu bi pričakoval manjše odstopanje.

Ytbnd

Guru
2. mar 2010
17.101
6.119
113

UprS RS - Maribor​

Cesar je gol.
Pogledal cel video, niso dali nobene podlage za maske.

Nazadnje urejeno:

LeQuack

Guru
26. avg 2007
7.184
3.674
113
41
Lj
Naj ugibam, najprej javna uprava, potem so kmalu šolniki in zdravstvo, privat zaposlen sektor, študenti/dijaki in ostali prejemniki socialnih transferjev in pravic .. čisto na koncu bodo mogoče piknili pa še penziče. Hm le kaj je s tem narobe? :sprasujemse:

Če že moramo zganjat tako represijo a se nebi najprej lotili tistih ki so dejansko ranljivi in delajo po njihovo probleme v bolnicah? Ker bodimo malo "provladni" pa pomislimo; a ni bolje pocepit te 65+ ker jih je prvič malo pa drugič jih je najlažje polovit + še kock niso sposobni metat prav daleč. Očitno ne, gremo najprej zaposlene pa študentarijo nasilno pocepit, ker hej, le kaj bi lahko šlo narobe.
Penziče nočejo prvič, ker so volilna baza SDS ker so pač isto nori kot Janša, ki je z mislimi še vedno v zaporu in piše svoj manifesto "Mein Covid".
Drugič pa nimajo vzvoda kot npr. zaposlitev, šola, tako da bi jim morali s prisilnim odlokom prisiliti.

Ytbnd

Guru
2. mar 2010
17.101
6.119
113
Kako se je začelo...

E_UrXmEWEAIoR11.png

8888

mesija - Assassin's Creep
8. jul 2010
34.293
6.394
113
blizu močvirne prestolnice
Ne mislim kandidatov, ki so bojši od Janše, ampak fante, ki podpirajo tele neumnosti tu gor, tko da lahko na Čeferina kar pozabiš. Kakorkoli obrneš, tole epidemijo vodijo katastrofalno, pa sem tud jest na Janeza kot dobro slabo možnost mal računal. Samo, če zminiraš vsakega, ki ti reče, da z nečim pa nekaj ni OK, ti ostanejo samo še poslušne enoumne budale. Pol se ti pa mal zaplete, ker ti zmanjka kadra. Nikol pa ne bomo izvedeli, kako bi Šarec to peljal, lahko samo predvidevamo.
Vprašanje, kaj bi rad od mene pa še ostaja.
Si se ti jokal glede sovražnega govora?

mirsi

Predator
4. jun 2014
8.868
-4.867
113

Evo pa samo rokico bi nastavili, pardon malo krščene vode na čelo, sami so se tako odločili :evil:

javr

Guru
6. dec 2011
1.983
1.164
113
koritnik: "nikogar ne silimo v cepljenje, ne predpisujemo obveznega cepljenja, kdor se ne želi cepiti bo delal od doma, kjer delo od doma ni možno bo odpuščen, ampak res nikogar ne silimo v cepljenje, to je še vedno prostovoljno" - kje so zdaj opozicijski težkokategorniki fajon kordiš šarec bratušek mesec tomić ki drugače za vsako malenkost sklicujejo tiskovne konference zahtevajo odstope vlagajo interpelacije ? Discipliniran kolektivni molk v zameno za ... ... ?

• Všeč mi je
Reactions: novaa in Gonzo