Covid-19 Covid 19 Navodila vlade

sad

Guru
24. avg 2007
21.737
10.354
113
Saj lahko pa uvedeš delni samoprispevek in potem lahko delavec PCT uporablja tudi za drugo.
Zraven tega uvedi še plačilo parkirišča za zaposlene na uro 1 EUR.
Pa zaračunaj jim še uporabo stranišča, tam gre kar nekaj vode in WC papirja.

• Všeč mi je
Reactions: jendomen

jonny77

Guru
16. sep 2007
11.915
2.466
113
Pomurje
Saj lahko pa uvedeš delni samoprispevek in potem lahko delavec PCT uporablja tudi za drugo.
Zraven tega uvedi še plačilo parkirišča za zaposlene na uro 1 EUR.
Pa zaračunaj jim še uporabo stranišča, tam gre kar nekaj vode in WC papirja.
A nisi ti bolj za cepljenje kot ne? Imajo možnost, naj se cepijo, če nočejo plačevati testa.

A nisi videl članka, koliko košta letno v sloveniji ko delavci serjejo na šihtu? :)

Ker imajo prepoved uporabe telefonov na šihtu neprestano serjejo, zdaj bom pač uvedel registrator tudi za sranje. Nisem jaz kriv, da je tako.
Lepa beseda mestno ne najde in to vedno pri enih in istih. Te bom šraufal, ostale pridne niti ne gledam.

Ytbnd

Guru
2. mar 2010
17.099
6.118
113
Maske in žegnana voda
Conclusions
There was no reduction in per-population daily mortality, hospital bed, ICU bed, or ventilator occupancy of COVID-19-positive patients attributable to the implementation of a mask-wearing mandate.

Tudi fpp2 so na 'Bavarskem eksperimentu' pokazale, da njihova uporaba nima nobenega vpliva na epidemijo.

• Všeč mi je
Reactions: jendomen in AndY1

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
34.526
16.839
113
Hočeš vozit avto? Potrebuješ vozniško dovoljenje - fašizem.
Hočeš piti alkohol? Moraš biti polnoleten - fašizem.
itd... if you catch my drft...

Ni vse (nevšečno) urejanje/reguliranje avtomatsko fašizem no.

• Všeč mi je
Reactions: shift

shift

Guru
20. jul 2007
10.010
2.479
113
za šankom
Ta zdrav dvom očitno po tvoje pomeni da zdravo dvomiš, ampak se potem vseeno pustiš nategnit, ker sicer pa že nezdravo dvomiš.

lej, sploh ni vredno komentarja, ker že z odgovori date vedete kam nese vaš domet kmečke pameti, ko pa še nekdo omeni prevzem odgovornosti za svoje pisanje pa itak poniknete, že za svojimi nicki, kaj šele pravo identiteto

• Všeč mi je
Reactions: Matey in zino

CLIO15

Guru
1. nov 2007
14.079
4.603
113
Evo veselice v Nemčiji
Če ne boš cepljen in se ti odredi karantena, dobiš neplačano karanteno.
Baden Wütenberg že sprejel od 15.9
Ostali sledijo.

Hanzi

Guru
27. jul 2007
48.871
7.398
113
pri taščici
In kaj so zdaj zdrave necepljene uciteljice v brezicah krive za karanteno, ce imajo v svojih vrstah bolno cepljeno. Naj jim ta bolna uciteljica placa karanteno.
Kusteceva tudi tistim, ki so bili v stiku z njo.
Na zadevo lahko gledas tudi tako. Cepilci (,in vlada s strokovnjaki) se bodo moral pocasi sprijaznit, da cepljenje ni dovolilnica za prosto zivljenje.

Nazadnje urejeno: