Covid-19 Covid 19 Navodila vlade

erikson

Guru
25. avg 2007
23.120
6.874
113
Hobi pravnik.

pregled brez maske E-0UXX-WEAAZfbr.jpg

LeQuack

Guru
26. avg 2007
7.178
3.663
113
41
Lj
Še ena bolana fora je, da se morajo na nekaterih delovnih mestih za izpolnjevanje pogoja "T" ljudje tedensko testirati (s tem nimam problema), vendar:

- če se testiraš pri izvajalcu hitrih testov, tak test velja samo 48 ur.
- če izvedeš samotestiranje, pa to velja cel teden!

Preverjeno pri zdravstvenem inšpektorju in na Covid telefonu.
Evidenten cilj (če zanemarimo varianto, da so to spisali popolni nesposobneži) je, da bančni ropar proda isti osebi po en test za na pico in enega za v službo.

Toporisic
Še bolj bolana fora je da zdrav folk brez simptomov testiraš.

• Všeč mi je
Reactions: jendomen

Ytbnd

Guru
2. mar 2010
17.099
6.118
113
Australia

Australian public health chief: "We will be looking at what contact tracing looks like in the New World Order."

NSW Health have confiscated alcohol from residents living in a locked-down Sydney tower to control how much they drink each day.

• Wow
Reactions: ales85

sousis

Guru
16. nov 2019
1.652
1.106
113
ksz

Ne spremljam več najbolj vseh teh ukrepov, zato prosim za pomoč. A mi lahko kdo pove, če hitri test narejen za šiht (zunanji izvajalec, plača delodajalec), normalno velja za ostale storitve s PCT pogojem? Rezultat testa je vnešen v evidenco in oseba na zVem dobi covid potrdilo, ampak delodajalec nekaj govori, da tak test velja samo za šiht? Moja kmečka logika pravi, da če imaš covid potrdilo iz zVem, te baš boli kaj pravi delodajalec, če s tem testom greš na pico.

• Všeč mi je
Reactions: bizi in McGiver

zino

Guru
3. sep 2007
6.682
2.480
113
saj to jim antivakserji delajo denar, z testi, okužbami in bolnico. po eni strani se bunijo, da je bigfarma odazdi, po drugi strani pa je cepljenje najceneje za državo.
skregana logika. država jih sili v najceneje in ob enem hoče služit

• Jezen sem
Reactions: jonny77

bizi

Guru
21. nov 2007
27.271
-2.011
113
Kočevska
Nov semafor

Namesto šestih zgolj štiri faze, v Policiji le pogoja P in C?​

A so vladni bedaki le prišli do tega, da samotestiranje na zaupanje ne pije vode. Ne v DO in ne v šoli. :evil:

CLIO15

Guru
1. nov 2007
14.080
4.603
113
ksz

Ne spremljam več najbolj vseh teh ukrepov, zato prosim za pomoč. A mi lahko kdo pove, če hitri test narejen za šiht (zunanji izvajalec, plača delodajalec), normalno velja za ostale storitve s PCT pogojem? Rezultat testa je vnešen v evidenco in oseba na zVem dobi covid potrdilo, ampak delodajalec nekaj govori, da tak test velja samo za šiht? Moja kmečka logika pravi, da če imaš covid potrdilo iz zVem, te baš boli kaj pravi delodajalec, če s tem testom greš na pico.
Saj zato pa tiščijo sedaj na samotestiranje, ker nimajo dvojnega vodenja testov.