Tam ni škode, če vsi zbolijo.V dvorani Državnega zbora bi smelo biti samo 14 poslancev. Ali so oni nad uredbami?![]()
Jest se pa bojim dneva, ko boš ti dejansko našel zadost celic, da boš spregledal.Jaz se bojim dneva ko boste vi "" INTELEKTUALCI"" na ulici pa boste socoal-nadrealisticni manifest 21.stoletja začel sanjat....
Pri meni se je razlog našel - posledično rešitev. Pri tebi pa je zadnje upanje SVITTi si malo tablete zamešal, pa očala tudi mimaš prava, delovno haljo pa tudi narobe oblačiš.
Njemu ni pomočiJest se pa bojim dneva, ko boš ti dejansko našel zadost celic, da boš spregledal.
Ps: Bojim se za tvoje zdravje takrat.
Pa glih sedaj, ko ima invazivna vrsta največja druženja, medtem pa so nam domačim vernikom prepovedali. To te ne moti?V gledališču je lahko 10 gledalcev, pa verjetno samo monodrame lahko izvajajo.
Za cerkve ni omejitev glede števila, samo na površino so omejeni.
Ustavno sudišče je pa slepo, kot se za pravico spodobi.
Tebe moti, da vlada rešuje življenja domačih vernikov?Pa glih sedaj, ko ima invazivna vrsta največja druženja, medtem pa so nam domačim vernikom prepovedali. To te ne moti?
Sramota!!! In kdo bo za to odgovarjal? Prav dost mam vsega tega sranja. Me ima, da bi prijavil zadevo, pa naj se jebejo! Za ene velja, drugi pa se požvižgajo na vse!!!
Kar prijavi, bodo dobili opomin.Sramota!!! In kdo bo za to odgovarjal? Prav dost mam vsega tega sranja. Me ima, da bi prijavil zadevo, pa naj se jebejo! Za ene velja, drugi pa se požvižgajo na vse!!!
Sramota!!! In kdo bo za to odgovarjal? Prav dost mam vsega tega sranja. Me ima, da bi prijavil zadevo, pa naj se jebejo! Za ene velja, drugi pa se požvižgajo na vse!!!