Covid-19 Covid 19 Navodila vlade

crnobog

Guru
29. apr 2009
3.344
1.716
113
Kalbo

Srečko Šestan je in bo poveljnik CZ z vsemi pooblastili. Ker vodenje CZ v času epidemije terja celega človeka, ga je direktor
@URS_ZR
razbremenil birokratskih in administrativnih opravil. Poveljnik CZ mora imeti čas, da vodi CZ, ne pa da piše poročila in zakonske predloge.

... in to mora gospod izvedet iz medijev?
 

msenjur

Guru
11. sep 2007
25.346
248
113
to pa je izgovor. bravo.

mislim da če se ti spremeni delovno mesto ali naziv si vsekakor poklican na sestanek in o tem obveščen. Mogoče v kakšni bedni firmi tako delujejo...
 

BuDi

Guru
6. sep 2007
6.885
3.146
113
... in to mora gospod izvedet iz medijev?
Sploh ne vemo kaj je izvedel iz medijev:


Članek na RTV Slovenija zjutraj: "Šestan: iz medijev sem izvedel, da nisem več poveljnik."
Isti članek na RTV Slovenija popoldan (z oznako da je popravljen): "Šestan: iz medijev sem izvedel, da ne vodim več operative"
 

FuriousG

Majstr
30. jul 2007
3.345
146
63
37
Krek pa takole. Je zgleda že pozabil, da so ga zasačili brez maske.
"Šli smo v umirjanje družbe, da bo čim manj stikov," je pojasnil. Krek je ob tem poudaril, da lahko krizo premagamo samo z discipliniranim odnosom, "ampak žal nekateri ljudje ne razumejo, ne sprejmejo in se ne obnašajo samozaščitno", temveč zavestno ne nosijo maske in propagirajo, da je ni treba (vir: STA).
 

R0KY

Guru
30. apr 2010
3.830
715
113
Poljaki, Brazilci,Romuni... sam je pa v porastu tudi islam in imajo že probleme tako kot povsod kjer je islam. Pa to ni tema
Plus vsi uni k si jih prej nastevu. Me pa zanima tvoje mnenje o irskem duhovniku k je pozivu k dovoljenju porok istospolnih parov. Brez kakrsnih kol sankcij
 

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
Prav nemarno je kužil bencin. :bonk:

Ne gre se zato. Gre se zato, da če se nekaj odločiš, in želiš, da se to spoštuje to tudi sam delaš. Lead by example. In to v trenutni situaciji pač ne gre tako... Pač so to ljudje, ki niso vajeni, da so v očeh javnosti in potem zajebejo, ampak moraš biti res kreten, da si to privoščiš, pa ne zato, da bi koga okužil ali bil okužen, ampak situacija med ljudmi je taka, da se samo išče take stvari in jih potem razni potrči eksacerbirajo do maksimuma.
 

Cash

Guru
19. avg 2007
8.070
981
113
Enostavno tile ljudje niso odgovorni in res je...boli njih bala...drugi morajo ubogat, oni so pa sefi...na vseh koncih in krajih to dnevno dokazujejo. Kaj je sramota, ne poznajo...ego na vrhuncu. To so zame nizkotni ljudje! On je bil utrujen...ma nemoj? A res? Drugi pa nismo utrujeni...? Aaa krekič?
Same lazi, sama manipulacija...no, sej moje mnenje ze poznate..celi svet se manipulira na turbomax stopnji. Lazi so cisto povsod. Ce mi novinar ali poslanec receta dobro jutro, velja ravno kontra!
 
  • Všeč mi je
Reactions: sad in p4pe

mirsi

Predator
4. jun 2014
7.726
-3
113
Ma sej ni to problem. Ce dajejo ven ukrepe, naj se jih tud drzijo.
Kaksen zgled je dal folku, ko je v prvem odzivu rekel, da itak ni nikogar ogrozal, pa da je bil utrujen?
Saj tista najstnica tudi ni nikogar ogrožala, pa so jo vseeno uklenili in nabili kazni.
Pa tistega par dni nazaj, ki se je zvečer sprehodil skozi prazen Kranj (videno na poptv) tudi niso nič vprašali, samo nabili kazen.

In evo Logar okužen pa se sprehaja okol. klik
 

AndY1

Guru
Osebje foruma
18. sep 2007
22.031
4.047
113
Jp in koliko jih je pri tem se zraven okuzil :bonk:

Zdaj pa spremljajmo, koliko jih bo od njega okuzenih. Ker ce jih bo kaj, pomeni ali
- da se niso drzali zascitnih ukrepov
- ali pa da maske ne pomagajo

Mislite, da bomo izvedeli?
 
Nazadnje urejeno:

8888

mesija - Assassin's Creep
8. jul 2010
32.904
5.654
113
blizu močvirne prestolnice
ksz
Prilepil bom video iz Avstralije. Ampak povsod so enaki problemi. Naj mi vsi zagovorniki tako strogih ukrepov kot so zapiranja gostilni, trgovin, frizerskih salonov,turizma...povedo, kako preživeti? Veste, da je že bil usip velik, ker so ljudje prestrašeni? Povejte, kod bo nafutral njihove otroke, ja lahko dobijo tisto pomoč vlade recimo prispevek ampak kako bodo živeli, kdo bo plačeval najemnine...
Pa nisem zraven, meni gre ampak se zavedam, da tako ne bo šlo v nedogled. In ja imeli so pol leta časa da se pripravijo pa vidim da so enake gnide kot prejšni. Totalno nesposobni!

ROKY
odgovarjal ti bom v drugi temi, lahko multikulti,cerkvene zadeve...ker ta tema ni namenjena temu.
 
  • Všeč mi je
Reactions: haloski_pepek
2. okt 2007
3.575
2.028
113
po izjavi Beovičeve bodo ukrepi trajali vsaj en mesec. Vse za to, kot si 8888 napisal, ker čez poletje pa so bili vsi na vikendih na Hrvaškem, ter v prepričanju, da pri nas pa se res ne more zgoditi 2. val. Potem pa vsaka dva meseca spet enako, saj cepivo ne bo rešilo težav, to so tudi že povedali...

O kolateralni škodi pa raje ne bi, ker ob ogromna, tako v zdravstvu, ker ljudje niso pravočasno obravnavani, kot v gospodarstvu. Se bo res nekomu "odpeljalo"