na izbiro imaš finančno izčrpavanje s testi da dobiš T, ali okužbo da dobiš P. To ni nobena "izbira", to je čista prisila
Polovica slovencev smo se prilagodili PCT-ju. Ni problema, preživimo brez restavracij, gostiln,...Necepljeni volkovi dokazujejo v praksi, da cepljenje ni prisilno, saj bi bili drugače cepljeni. Oni pa so si izbrali ostati necepljeni ter so sprejeli posledice. Vsaka odločitev v življenju ima neke svoje posledice in enako je pri PCTju. Ampak to niti ni tako pomembno, poanta je v tem, da imajo ljudje izbiro. Slabo sicer, ampak jo pa imajo.
Ja, ker te nihče več ne vpraša po PCT-ju oz rečeš, da ga imaš in je vse ok. In drugod je tudi tako, razen v kakšnih večjih nakupovalnih centrih, kjer je varnostnik od nakupovalnega centra in ne od lokalov.Gostilne so kar lepo polne.
Seveda, da je to izbira ampak kot sem že napisal - bolj slaba kot ne. Če bi bilo cepljenje zares prisilno, bi bili cepljeni vsi brez pardona.na izbiro imaš finančno izčrpavanje s testi da dobiš T, ali okužbo da dobiš P. To ni nobena "izbira", to je čista prisila
In kje je problem? Saj hočete življenje brez omejitev.Ja, ker te nihče več ne vpraša po PCT-ju oz rečeš, da ga imaš in je vse ok. In drugod je tudi tako, razen v kakšnih večjih nakupovalnih centrih, kjer je varnostnik od nakupovalnega centra in ne od lokalov.
Sej ga imamo.In kje je problem? Saj hočete življenje brez omejitev.
To je budalaština na nivoju prepovedi izhoda iz države za velikonočne praznike.Nekje sem ujel, da bo po novem letu vstop v državo brez izjeme dovoljen samo polno cepljenim. Ne vem pa, če to velja za Slovenijo. Če je tako, adijo tvoj Pag.
Andy, cepiš se, pa je rešeno.To je budalaština na nivoju prepovedi izhoda iz države za velikonočne praznike.
Že ene parkrat rečeno. Prisila je lahko posredna ali pa neposredna. Ta hip imajo pri nas necepljeni precej sitnosti, tko da je podmukla prisila.Če cepljenje ni prostovoljno ampak prisilno - kako to, da potem še vedno skače naokoli toliko necepljenih volkov, ki so živi primer tega, da si lahko izbereš biti necepljen?
pol ti delaš za medije??Očitno tudi s 50% prometa delajo profit, drugače ne bi bili odprti. To jamranje je samo za medije.
pol ti pa svaka čast, zaslužiš pir.Jaz jamram neprofitno.
Kaj a do velikonočnih praznikov še ne bo nove vlade?To je budalaština na nivoju prepovedi izhoda iz države za velikonočne praznike.
Cepljenje je prisilno. Se pa nekateri tej prisili še uspešno upirajo, zato niso še vsi cepljeni. Če niso vsi cepljeni še zdaleč ne pomeni, da cepljenje ni prisilno.Seveda, da je to izbira ampak kot sem že napisal - bolj slaba kot ne. Če bi bilo cepljenje zares prisilno, bi bili cepljeni vsi brez pardona.