Covid-19 Covid 19 Navodila vlade

LeQuack

Guru
26. avg 2007
7.178
3.663
113
41
Lj
V UK so očitno postali pametni čez noč in ne bodo mučili svojih prebivalcev. Še je pamet v Evropi, poleg skandinavcev. Koliko časa bodo lahko fašistične države v centralni Evropi še vztrajale na passportih ko jih bodo okoljne države prepovedale?

Boris Johnson will announce that he has abandoned the proposed compulsory certification scheme which would have forced venues to check people’s vaccine status.

sad

Guru
24. avg 2007
21.739
10.354
113
Prejšnji teden je veljalo 240 dni za prebolele, ta teden spet samo 180 dni. Vrhunec strokovnosti vlade ni kaj.
Bolano do konca.
Potem se pa sprašujejo, zakaj se jim ne verjame in zakaj vedno več folka verjame dr. YT in FB. A ne Hanzi ?

Hanzi

Guru
27. jul 2007
48.872
7.399
113
pri taščici
Zaenkrat defitivno ni dovolj hudo da bi ta ukrep se izvajal tako kot je zapisan. Ko bo enkrat dovolj hudo, pa ta ukrep ne bo imel nobenega smisla vec. Takrat bomo moral pa vsak v svoji luknjo se zaklenit.
Napovedujem da ukrep ne bo v veljavi v sredo. Nekdo je vceraj v Logatcu ali Veliki Stangi potegnil dve crtici

• Všeč mi je
Reactions: jendomen

Pbutec

100. registrirani uporabnik
20. jul 2007
15.246
3.610
113
Marlbor
V UK so očitno postali pametni čez noč in ne bodo mučili svojih prebivalcev. Še je pamet v Evropi, poleg skandinavcev. Koliko časa bodo lahko fašistične države v centralni Evropi še vztrajale na passportih ko jih bodo okoljne države prepovedale?

Boris Johnson will announce that he has abandoned the proposed compulsory certification scheme which would have forced venues to check people’s vaccine status.
Ja, samo oni si vzorno precepljeni. S cepivom, ki pri nas ne deluje na njihov sev. :valjamse:

• Všeč mi je
Reactions: Ytbnd in jendomen

Hanzi

Guru
27. jul 2007
48.872
7.399
113
pri taščici
Naslednjo soboto bodo na dopisni seji sprejeli odlok, da bo pogoj PCT potreben tudi za pošiljanje emailov. Dolgo ze vemo da se virusi lahko sirijo tudi preko elektronske poste.
Odlok bo v veljavi predvidoma 14 dni. Ce se po enem tednu ne bo izkazal za učinkovitega, bo ostal v veljavi in bodo dodali pogoj PCT tudi za obiavljanje na FB IN Alterju.

zino

Guru
3. sep 2007
6.682
2.480
113
Naslednjo soboto bodo na dopisni seji sprejeli odlok, da bo pogoj PCT potreben tudi za pošiljanje emailov. Dolgo ze vemo da se virusi lahko sirijo tudi preko elektronske poste.
Odlok bo v veljavi predvidoma 14 dni. Ce se po enem tednu ne bo izkazal za učinkovitega, bo ostal v veljavi in bodo dodali pogoj PCT tudi za obiavljanje na FB IN Alterju.
in ti se še vedno ne boš cepil? Neodgovorno od tebe.

• Všeč mi je
Reactions: novaa

Tenforest

Guru
3. sep 2007
5.884
595
113
42
povsod malo
Mi zna kdo razložiti kako naj npr. starejši človek, ki nima avtomobila in živi v kraju, v katerem ni organiziranega testiranja sploh pride do testnega mesta, če brez izpolnjenega PCT pogoja sploh ne more uporabljat javnega prevoza.
...skratka...brez PCT ne moreš na avtobus, brez avtobusa pa ne moreš do testnega mesta!

• Všeč mi je

Pbutec

100. registrirani uporabnik
20. jul 2007
15.246
3.610
113
Marlbor
Mi zna kdo razložiti kako naj npr. starejši človek, ki nima avtomobila in živi v kraju, v katerem ni organiziranega testiranja sploh pride do testnega mesta, če brez izpolnjenega PCT pogoja sploh ne more uporabljat javnega prevoza.
...skratka...brez PCT ne moreš na avtobus, brez avtobusa pa ne moreš do testnega mesta!
A še ni cepljen? Tak bi se moral že zdavnaj cepiti, že iz solidarnosti do mladih. Ne pa mora naciJanša nad mladimi zganjati teror, da bi skupaj spravil teh magičnih 70%.

• Všeč mi je
Reactions: Ytbnd in jendomen

CLIO15

Guru
1. nov 2007
14.080
4.603
113
Z biciklom.
Tak kot okrog parlamenta.

Sicer pa lahko sedaj taksisti vozijo ljudi na test oziroma cepljenje, tak kot so jih na referendum.

BuDi

Guru
6. sep 2007
7.798
4.210
113
Se gre cepit v mobilno enoto?

• Všeč mi je
Reactions: 8888

mirsi

Predator
4. jun 2014
8.857
-4.834
113
Zakaj bi pa hodil na avtobus, saj tudi za obisk cepilnega mesta rabi PCT pogoj. (in za testiranje tudi).

• Všeč mi je