Covid-19 Covid 19 Navodila vlade

kalbo

Guru
7. okt 2013
19.474
9.819
113
če si že poslušal, si preslišal da maske niso iz papirja?
Pa dej, resno? Ne, niso iz papirja, so pa neuporabne, ti lahko iz prve roke povem. Tko da ste res bolani že s tem divjim zagovarjanjem svojih. Marsikaj je bilo res dobro zadnjih 5 tednov, tele maske so polomija in moraš bit res opran, da jih zagovarjaš.

Nazadnje urejeno:
  • Všeč mi je
Reactions: AndrejD in mirsi

kalbo

Guru
7. okt 2013
19.474
9.819
113
Tisti prtički (ne papirnati, da ne boš joku) z elastikami so za upokojenca ki gre v trgovino super, za civilno zaščito, pa za zavod za transfuzijo pa definitivno ne. Ko pa dodaš še ceno prtička in elastike ter ceno končnega izdelka, ki ga Počivalšek enači najmanj z obiskom marsa, pa če imaš IQ vsaj 50, te more pritisnit srat. Sam ne vi boste divje zagovarjal. Bolani ste, resno.

• Všeč mi je
Reactions: Hanzi

bizi

Guru
21. nov 2007
27.271
-2.011
113
Kočevska
Enako izdelane maske so pri naših največjih trgovcih po 9 centov. Prtičke pa proizvajalec prodaja po 5 centov. Ko je nek podjetnež začel te maske prodajati za nižjo ceno, kot so jo zaračunali Počivalšku (eden 80 centov, drugi 76 centov), je možak takoj dobil obisk inšpekcije.

bizi

Guru
21. nov 2007
27.271
-2.011
113
Kočevska
Je kdo slišal danes piranskega župana, ki je mesec nazaj opazoval trume turistvo na obali, kako je opozoril vikendaše, naj se ne družijo z domačini, da ne bo kdo zarardi njih poginil!!!??? :obesise:
Jaz bi prepovedal obisk Pirana in Bleda še pol leta po končani krizi. Pa naj dotični župan v tem času še naprej posluša božje glasove iz trebuha svoje hčerke.

• Všeč mi je
Reactions: jendomen in AndY1

tomi

Guru
1. sep 2007
18.924
10.133
113
MB
Pa dej, resno? Ne, niso iz papirja, so pa neuporabne, ti lahko iz prve roke povem. Tko da ste res bolani že s tem divjim zagovarjanjem svojih. Marsikaj je bilo res dobro zadnjih 5 tednov, tele maske so polomija in moraš bit res opran, da jih zagovarjaš.

Pocasi fante, mlad si se, kam na silo?

seveda da so neuporabne, vseeno pa ni treba sirit fake news ali?

mirsi

Predator
4. jun 2014
8.878
-4.866
113
Tisti prtički (ne papirnati, da ne boš joku) z elastikami so za upokojenca ki gre v trgovino super, za civilno zaščito, pa za zavod za transfuzijo pa definitivno ne. Ko pa dodaš še ceno prtička in elastike ter ceno končnega izdelka, ki ga Počivalšek enači najmanj z obiskom marsa, pa če imaš IQ vsaj 50, te more pritisnit srat. Sam ne vi boste divje zagovarjal. Bolani ste, resno.
Mene pa zanima, kakšno kazen bi fasal, če te dobi inšpektor, če bi uporabljal te maske v lakirnici, ali na gradbišču, pač kjer so maske obvezne.

Pa je že kdo videl certifikat o ustreznosti teh mask o katerem govori Počivalšek? oz bolje rečeno prtičkov? Za kaj točno so ustrezne? za na mizo poleg krožnika?

8888

mesija - Assassin's Creep
8. jul 2010
34.294
6.395
113
blizu močvirne prestolnice
1587182285636.png

XXXL

Guru
9. sep 2007
7.354
769
113
Sedaj imate idealno priloznost, vidite kam vse vas ne pustijo oziroma ste nezazeljeni, jaz tudi po odprtju obcinskih meja ne bi tja nesel niti 1€. Pa bo mascevanje popolno.

Car

POSTman
4. avg 2007
8.617
2.408
113
56
Planet zemlja
www.posta.si
Zahtevam, da se mi javno pojasni zakaj je bil moj post o maskah izbrisan, kot fakenews!!! A je cenzura prišla že na Alter???? Post je bil popolnoma resničen, minister je sam na POPtv razlagal o primernosti mask! Zahtevam, da se post vrne nazaj ali pa bom napisal še enega, pa da vidim, če imaš jajca spet brisati!!! Pustiš pa neka politična nabijanja, ki tebi pašejo!!!

ferdo

Guru
3. sep 2007
10.917
4.033
113
Ljubljana
hmpg.net
Bademajstru so zaupali vodenje gospodarstva in vodenje nabave zaščitne opreme. Zna nabaviti plavalne kapice, ampak tiste iz polivinila z elastiko, maske, seveda take za pod vodo, to mu je blizu.
Ampak njegovo poslanstvo je dobilo smisel. Združevanje hotelov je blizu, ko bo končal mandat bo varno vplul v nov fotelj

• Jezen sem
Reactions: navlixx

jest5

Guru
18. avg 2007
26.493
-8.908
113
Sedaj imate idealno priloznost, vidite kam vse vas ne pustijo oziroma ste nezazeljeni, jaz tudi po odprtju obcinskih meja ne bi tja nesel niti 1€. Pa bo mascevanje popolno.
Trenutno si po zakonu nezaželjen povsot razen v svoji občini :evil:. Boš po odpravi omejitev ostal samo doma?

kalbo

Guru
7. okt 2013
19.474
9.819
113
Pocasi fante, mlad si se, kam na silo?

seveda da so neuporabne, vseeno pa ni treba sirit fake news ali?
Fante? Sem pa vsaj 22 let od fanteta in zadost dolgo kle gor, da vem, katera stranka vam je draga.
Torej priznaš, da bi mogel nekdo letet zarad tega, Zdravc si pa privišči pokroviteljsko krcat ljudi, ki se zgražajo nad tem.
Probi nardit tako masko, prvič nimaš eno minuto kej delat. Bam, zaslužu si minimalno 50 centov. Pol si pa zračuni, kok ti pade, če se resno lotiš.
In pol vodi gospodarsko ministrstvo tak teleban. Sam zdej je vaš, hebiga treba zagovarjat.

Nazadnje urejeno:

tomi

Guru
1. sep 2007
18.924
10.133
113
MB
Fante? Sem pa vsaj 22 let od fantetain zadost dolgo kle gor, da vem, katera stranka vsm je draga.
Torej priznaš, da bi mogel nekdo letet zarad tega, Zdravc si pa privišči pokroviteljsko krcat ljudi, ki se zgražajo nad tem.
Probi nardit tako masko, prvič nimaš eno minuto kej delat. Bam, zaslužu si minimalno 50 centov. Pol si pa zračuni, kok ti pade, če se resno lotiš.
In pol vodi gospodarsko ministrstvo tak teleban. Sam zdej je vaš, hebiga treba zagovarjat.

zakaj se se nisi lotil?

Car

POSTman
4. avg 2007
8.617
2.408
113
56
Planet zemlja
www.posta.si
Sem še enkrat gledal prispevek, ker moderator ne reagira, objavljam še enkrat!
Maske so bile iz papirnatih servetov. Minister je lagal, da so bile preverjene na UKCLJ in da so potrdili ustreznost, zamenjati bi bilo potrebno samo elastike iz rdečih na belo!!! Pa da vidim, če bom spet brisan...

• Všeč mi je
Reactions: jendomen in mirsi

tomi

Guru
1. sep 2007
18.924
10.133
113
MB
Ker nimam vez pri Počivalšku. Men ne bi noben plačal 80 centov za tako masko. Pa tebi tudi ne. Razumeš bistvo, al se boš še naprej sprenevedal?

vidiš tu pa je hakeljc, prav minister sam je povedal, da so pred par dni nazaj, kupovali praktično VSE kar je kdorkoli ponudil, tak da... da nisi zaslužil je čisto tvoja odgovornost, možnost si mel enako kot vsi ostali, ampak ja, sej je jasno kam pes taco moli, vedno je pač nekdo drug kriv, gldi gldi

• Všeč mi je
Reactions: cappy