... kaj za ene kole so nam zabijali v nos saj je 3/4 prišlo solznih ven. ....
Sam sem imel še do večera pekoč občutek "tam zadaj" in po dveh dneh še vedno nekaj "praska" v desni nosnici.

Previjanja sem se tudi bolje naučili med akcijami NNNP v osnovni šoli.
Ženo tudi že dve leti pošiljajo .... se ne ne vedo kje lotiti.
In potem ker ne zaupam našemu zdravstvu ...
Ad.1 : sem že enkrat napisal nekje, da virus ne zna plavat proti toku kot losos (solze=preventiva!)

... boš videl, da bo ona četrtina brez solz kmalu pozitivna (znanstveno dokazano)

...
Ad. 2 : pekoč občutek tam globoko je zato, ker so imeli palčke shkranjene v "glažu" od ljutih feferonov prej, saj en mexikanec pravi, da ni bil nikoli bolan, ker stalno žveči čilije ... zna bit nekaj na tem ...

... desni nosnici te pa nekaj praska, ker je virus jako inteligenten in je prej napravil taktični umik na desno

...
Ad.3 : jest sem se previjanja naučil še v času magnetofonskih trakov

Ad.4 : nimajo cajta za "grab the pussy", da bi hitro ugotovili, kje je kaj narobe
Ad.5 : tudi jest ne kaj dosti ... Zadnjo diagnozo sem si postavil pred kratkim - folikulitis. Seveda sem to zvohal "na internetih"

... moj dohtar me je poslal dermatologinji pred letom, namesto h kirurgu, pa sem se moral sam rezat (olfa nož, škarijce, razkužila, povoji DIY). etc. Pri odhodu sem čul ono dohtarco, da sem problem za psihiatra, ne zanjo. Tudi psihiatrično analizo sem si sam opravil, "shrink" potrdil

pred leti ...
Koža-dohtar je dala samo neko mažo, navodila dobro prebral ... treba rezat rano prej ... pa sem

..
Ker so predolge vrste za čakanje na določene posege, sem se probal zmeni z veterinarko od moje mačke (v roku enega dneva na vrsti !!!), če bi mi ona na meni nedostopnih mesti malce "operirala" zadeve, pa je rekla, da na ljudeh ne sme tega počet kao, čeprav so površinske zadeve

...
Ni hotela past niti na finto, da bi zame odprla karton z imenom žvali "Spajky" in vrsta domače živali "domača svinja" (še najbolj podobno nekaterim ljudem) ... Tako sem obupal nad kvalificirano zdravstveno stroko.
Tudi moji mački sem (mislim) uspel objasniti, da med ljudmi šeta neka huda bolezen, zaradi katere hodim ven samo v sili in jo prosim, da se čuva, ker je njena veterinarka v drugi občini in sem tudi jest stalno v svojem hlevu, oz.svinjaku, ker se mi pucat kaj dosti ne da

... Na, zdaj pa so še veterinarje po odloku zaprli. Pa bi jih lahko torej zdej uporabili za opravljanje hitrih testov v šotorih na parkingu trgovskih centrov s hrano ali pred vulkanizerji .... Mater, ti naši ****** bi lahko še kaj drugega uporabljali, namesto Twittttttttteeerrrrjjjjjaaaaa.
Zdej pa moram nehat krulit, ker se grem previjat in stiskat mozolje ... Haugh!

...
------------------------------------
"
... I'll Be Back ..."