Covid-19 Covid-19 A bo kaj od poletnega dopusta v tujini?

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.022
-381
113
Kje sem pa napisal, da je bla moja klima? In potem nadalje modrovanje. Smrkavec je pač pral cel dan kolektorje na soncu, bil mal moker, mal od vapa mal od švica in pol se je peljal s terena v Ljubljano z decom, s katerim je pač delal tisti dan. Nič tragičnega in posebnega, edin popalčkat se je moral v nedeljo, da je lohk šel delat v ponedeljek.

se opravičujem, drugače se je prebralo.

Luka51, sej lahko počneš tudi kakor ti počneš, ampak prehlad bo dosti prej tukaj.

Steve, pa ne takoj tok vžigat, pač nasvet.

kalbo

Guru
7. okt 2013
19.850
10.182
113
Vpraši enkrat, sej si vsak teden tam. Me pa čudi da na yt še nisi našel videov od škodljivosti rednega palčkanja.
Zdej pa resno....a za uno od korenčka na palčki še nisi slišal? Švedi, k jih tok rad limaš, niso rabli korenčkov, sam pamet na obeh straneh.

HEPAN

Majstr
5. sep 2007
2.889
155
63
Vpraši enkrat, sej si vsak teden tam. Me pa čudi da na yt še nisi našel videov od škodljivosti rednega palčkanja.
Zdej pa resno....a za uno od korenčka na palčki še nisi slišal? Švedi, k jih tok rad limaš, niso rabli korenčkov, sam pamet na obeh straneh.
pa daj kalbo zdaj pa se ze malo ponavljas...skoz eno in isto pusti andija ze enkrat na miru

luka51

Guru
16. avg 2007
15.044
6.345
113
Ja kot, da je povedal kaj ni res? Pred tem smo ga eno leto poslušali kak so ga z gumami nategnili, pa še prej dve leti o nadavtu Amperi, pa sosedih, pa o vozniku, ki je izsilil njegovo ženo, pa da ne pozabimo Vectrixa. Pol smo eno leto poslušali njegovo sago od naročila MX-5 do doktoriranja glede olja in menjave le tega, zaj je pač postal Dr. virusov, epidemij in cepiv.
Kak koli obračaš se to dr poglavje neobičajno dolgo zadržuje v njegovi glavi. Ded rabi spremembo v življenju.

BojanP

200. registrirani uporabnik
24. jul 2007
3.992
2.656
113
Pri obsesiji z Ampero je bil vsaj kaj koristen s kakšnimi informacijami. Pa pozabil si omenit sago s porabo in dirkaško vožnjo na pag.