Saj ni nujno rinit na morje za vikende. Potej imaš pa še razne ynose k morjo peljat tv in jogi čez tri države in samo dodatno delajo kolone...
Bi Lahko SŽ natedile Avtovlak v Split pa v Pulo pa v Reko , ni hudič da ne bi bil poln.
Ali pa kakšna privat Firma , FlixTrain
In to čez Šentilj.Jaz grem ob 10:00, pa bom čez 3 dni na cilju!
Nemce in še nekaj ostale zahodne evrope sedaj opažam, da so začeli odkrivati tudi prehod Središče ob Dravi, v Ormožu je včasih že bolj gužva. Doslej sem morda največ videl kakih 30 avtov čakati v Središču, včeraj ni bilo čakanja. Če še to ni dovolj pa je 1 km stran še maloobmejni prehod, kjer lahko ravno tako pridejo čez, tam pa ni nikoli gužve. 14 km stran je potem avtocesta Varaždin - Zagreb, kjer pa se zna nato zabiti na Lučkem.Tam se je včeraj tudi čakalo po več ur: https://www.24ur.com/novice/sloveni...asko-nastajajo-do-10-kilometrski-zastoji.html
V svetu Google Maps in spletnih forumov je marsikdo odkril poti, ki so prej bile rezervirane bolj za lokalce in poznavalce. Jbg, lepo je bilo dokler je trajalo. (Odkar je cela Slovenija in pol Nemčije odkrilo Novokračine, se sploh ne splača več tja - čaka se še več kot na Jelšanah.)
Kaj pa Zgornji Leskovec?
Ali so katere države, ki ne priznavajo smo enega odmerka cepiva za prebolevnike? Obstaja kakšen spisek?
Nemcija je polno cepljen.Ali so katere države, ki ne priznavajo smo enega odmerka cepiva za prebolevnike? Obstaja kakšen spisek?
Ne more dobit, ga je že imel in tudi imun je na virusGreš po virus?
Si mu dal ivermectin?Sem vceraj prisel na Pag.
Sosed bolan, kaslja, počen glas. Nic testiran - cepljen in priviligiran.
Mene pa hrvatica na meji sprasuje, zakaj imam narejenih toliko hitrih testov![]()
Za prehlad si že slišal? Eni ste res že počeni do fundamenta od te koroneSem vceraj prisel na Pag.
Sosed bolan, kaslja, počen glas. Nic testiran - cepljen in priviligiran.
Mene pa hrvatica na meji sprasuje, zakaj imam narejenih toliko hitrih testov![]()
Tebe nima kaj skrbet, skrbet bi moralo tiste okrog tebe, vključno s tistimi, ki jih boš srečal čez mejo.Jaz sem včeraj 3x kihnil. A me mora skrbeti?
PS: za čez mejo ne rabim testa.