Stran bi mogla biti "nepreberi. nič"... na Malti obstalo 120 Ita mladeničev ... v 14-d karanteni (vsi, tudi cepljeni ali preboleli) ! drugače pa neketere skrbi kaj bolj kot korona ...
![]()
Slovenske novice: Kolone hujše od korone
Zanimivo je, da se več ljudi na letošnjem dopustu bolj boji kolone kot korone.www.preberi.si
Tudi on bi lahko enkrat mesečno šel za 10 dni v izolacijo, pa noben mu ne bi smel hrane nosit. Samo vodo.Prejle Kreka poslušal na TV, ta tip je zgleda humorist, pravi da bi bilo zelo priporočljivo, da ko prideš iz dopusta greš za 10 dni v samoizolacijo.
Kolk pa mojstr misli da ima folk dopusta?
Jp.dečki, da obnovimo.... po trenutno veljavnih predpisih
za vstop na HRV v sredo cca. 8h, greš v pon dop na hitri test, preko ezdravja sprintaš potrdilo in to je to?
48 ur ti velja, malo na tesno je tole !!!dečki, da obnovimo.... po trenutno veljavnih predpisih
za vstop na HRV v sredo cca. 8h, greš v pon dop na hitri test, preko ezdravja sprintaš potrdilo in to je to?
Paaaa ... pride se malo prej nazaj, da imaš kakšen dan dva za "se odpočit" od dopusta ... Pa saj nismo več v "socializmu", da pol par dni počneš to v službi ... Aja, precej folka ima še tudi "dedno" v glavi "dobre stare YU čase" , ko se je to lahko počeloKolk pa mojstr misli da ima folk dopusta?
Hvala za tvoje spamanje v resnih temah, kjer rešujemo življenja!
A še nisi dojel, da se jim ves čas gre za čim več okužb in mrtvih. Koliko krat sem tu gor opozoril, da v dsojih namerno pobijajo?