Kaj si ti #brane tanov al #darjan? Ni vse Lošinj.Kaj si #kalbo al #johaness?
Tole si se pa 10'% zmotil! Kune se bodo tiskale, kune!
Kaj si ti #brane tanov al #darjan? Ni vse Lošinj.Kaj si #kalbo al #johaness?
Tole si se pa 10'% zmotil! Kune se bodo tiskale, kune!
Ali vas.Nekako vas bo treba ločit od ostale populacije.
brez skrbi, če bodo naši influencerji posnemal amerote so bodo kr sami označeval s kerim cepivom tko k govedaNekako vas bo treba ločit od ostale populacije.
Tako je hitler govoril. Vse ok s tabo?Nekako vas bo treba ločit od ostale populacije.
Ne vem da bi. Kaj pa te zanima?Bojan zakaj si pa omejil dostop do profilnih podatkov, ce nimas kaj skrivati in si tako odprt? Se en hinavec.
Mal trolam tako kot večina v c19 temah. Jebe se meni za necepljene in ceplene. Tole temo trenutno berem ker sem na dopustu in me malo zanima situacija, drugače c19 dreka na tem forumu ne berem več.Tako je hitler govoril. Vse ok s tabo?
... po poteh in rutah migrantov in afganistanskega prijateljstva .....vprašanje za prijatelja, worst case. ...Kakšna je rešitev??? ...Ali??
Hvala za tvoje spamanje v resnih temah, kjer rešujemo življenja!Spremljam samo to temo o dopustih v tujinu, drugih drisk ne berem. Tudi ta mi kmalu ne bo več aktualna in vas bom spet pustil da driskate v miru.
Ti rešuješ življenja?Hvala za tvoje spamanje v resnih temah, kjer rešujemo življenja!
Dejansko že leto in pol kradem državi, ki me plačuje, da od doma podjebavam alter nervozneže.
Ne bo držalo.Spremljam samo to temo o dopustih v tujinu, drugih drisk ne berem. Tudi ta mi kmalu ne bo več aktualna in vas bom spet pustil da driskate v miru.
karola kaj je pri cx 5 še slabega razen zavornih ploščic? Katere okvare si še imel. Me zanima ker je cx5 glavni kandidat za naslednji avto.