Ali pa dajmo potem zahtevat Slovenci kar od vseh držav da za nas ukinejo testiranje. Zakaj bi samo za tiste s nepremičninami na Hrvaškem. Dajmo se od Špancev Italijanov, Nrmcev in podobnih zahtevat. Pa Bosancev Srbov itd...
A si ti kakšno dediščino trofil? Tak racionalnež pa v Špar. Sem mislil, da v Hoferju in Eurospinu kupuješ?Jaz bi recimo šel v Špar, četudi bi videl ob cesti 28 trupel. Ker imam DOVOLJ!.
Nisi diht no...lol. lej modele. pa da jim še bencin plačamo, da vlačijo jugo viruse domov...
![]()
Slovenski lastniki nepremičnin na Hrvaškem zahtevajo prost prehod meje | 24ur.com
Slovenski lastniki nepremičnin in plovil na Hrvaškem s spletno peticijo Odprite nam meje od slovenskih in hrvaških oblasti zahtevajo prost dostop do svoje lastnine v sosednji državi. Zavračajo pogojevanje prestopa meje z dokazili, kot so testi PCR, ali napotitvijo v karanteno zaradi pandemije...www.24ur.com
jaz bi jim dal kazen 5400€, če prestopi mejo z hrvaško, in 5400 ob povratku. pol pa naj za vikend hodijo dol rožice zalivat....
Kaj ima fovšija pri tem? V čem so ti lastniki kaj bolj posebnega od ostalih državljanov? Zakaj pa ostali ne bi mogli pod ostalimi pogoji do najetih apartmajev, hišic ali šotorov? Enaki pred zakonom pa te fore.
Pustimo ob strani dejstvo, da je epidemija spet v porastu in da bomo prav kmalu fasali zaprtja, ki se jih prav nič ne veselim.
Saj ti ni prepovedano hoditi do nepremičnine. Samo nekaj stane. Greš pač takrat, ko je res treba kaj naredit, za dopust bo pa še čas.Ne razumeš pojma lastništva najbolj a ne.
Kaj si ti nor? A veš kolko bi koštal Andy1-ja tisti kubik drv za dogrevanje vikenda od onega padlega bora ? Bi moral Mazdo prodat ... to pa ja mu ne moraš želet, da lahko vsake toliko pobegne od hude žene za male pare na "samotni" otok za relax in nam še slike sončnega zahoda nad morjem tu nalepijaz bi jim dal kazen 5400€, če prestopi mejo z hrvaško, in 5400 ob povratku. pol pa naj za vikend hodijo dol ....
Saj v bistvu mi res nena prepovedujejo, ampak mi pa pogojujejo z PCRom, ki je prvič drag, drugič na njega čakaš 1 dan, in velja samo 48ur. Tako hrvati. Potem pa za nazaj slovenci, pa saj je že vse napisano...Saj ti ni prepovedano hoditi do nepremičnine. Samo nekaj stane. Greš pač takrat, ko je res treba kaj naredit, za dopust bo pa še čas.
fousija ja. ce bi lahk sli dol, bi jim un kar ene kazni pisal pa jih ekstra drkal. to je pac fousija, ker oni imajo kam it, on pa ne.