Ja no, mau sm zbrisal, da mi nau kdo vse ponaredu, k je zdej to ful modern.Jebal te bojo, ker je prazen list.
Velja pol leta, potem se bo treba pa cepit. Jebejo te lahko pa predvsem hrvatiA tole vela kot potrdilo o prebolelosti al me bojo jebal, tko kt vsak, k ma 5 min cajta?
Poglej priponko 45060
Tole je moj obrazec, na katerem sem svoje osebne podatke zbrisal.Tale 'zbrisan' obrazec so ponaredili?
Na Zavodu za transfuzijo zbirajo plazmo prebolevnikov. Vsi dajalci so imeli protitelesa. Zanima jih samo tista plazma, v kateri so tudi limfociti-T, ki dajejo celično imunost. Ta analiza je bolj kompleksna in jo v Sloveniji izvaja samo ena institucija. Ugotovili so, da in limfocite-T samo 1/3 prebolevnikov, medtem, ko jih imajo vsi cepljeni. Sama število protiteles s časom upada, medtem ko so limfociti-T navzoči bistveno dlje časa.No, ni prov veliko, kar ti pove, da ti da prebolelost kvalitetno imunost. Zakaj pol cepiti prebolevnike?
Poznam tri prebolevnike, ki bodo ta teden cepljeni s Pfizerjem. Kako to, ce pa se neprebolelih nismo vseh pocepili?
Pa kaj bi še radi, da jim povemo koliko bomo denarja pustili pri njihNe vem, ce ste ze opazili, ampak obrazec za Entercroatia se je spremenil in zdaj moras vnesti podatek, na osnovi kaksnega potrdila vstopas v Hrvasko (PCR test, HAT,...) in ga moras pofotkat, da je le-ta del prijave ja Entercroatia.
Idealno je da samo pošlješ denar in ne rines dol.Pa kaj bi še radi, da jim povemo koliko bomo denarja pustili pri njih![]()
A sem obljubil nepreklicno?Aja na dopustu si bil? Jaz sem pa že mislil, da se držiš obljube in si dejansko nehal pisat po Alterju![]()
Kurba, za en teden grem na dopust, pa ste nasrali še pa še. Mimogrede, Slovenci ne priznajo bosanskih PCR testov ob vstopu v Slovenijo, tako da 10 dni karantene, pa vstran vrženih 190eur. Hitre teste, ki so pogoj za Hrvaško bi lahko za 5x manjši denar naredili.