Kacina navduši za prikoličarstvo in boš v enem mesecu v ekipi prvakov.Spet sami zase pripravljajo teren za obisk svojih nepremičnin!
Kaj pa jaz, ki svoj "vikend" vozim s sabo? Tudi jaz nikogar ne ogrožam, sem na svoji parceli, popolnoma isto kot lastniki vikendov. V čem je razlika? Jaz osebno sicer težav nimam, sem že cepljen, rabim samo hitri test za tja, ampak vseeno.
Poslovna priložnost za lastnike "nepopularnih" nepremičnin na Hrvaškem, npr. lastnike tisoče hektarjev gozdov v Liki ali polj v Slavoniji: Prodaja 50m2 parcel tujcem, da bodo lahko dokazovali lastništvo nepremičnine na HR.Spet sami zase pripravljajo teren za obisk svojih nepremičnin!
Kaj pa jaz, ki svoj "vikend" vozim s sabo? Tudi jaz nikogar ne ogrožam, sem na svoji parceli, popolnoma isto kot lastniki vikendov. V čem je razlika? Jaz osebno sicer težav nimam, sem že cepljen, rabim samo hitri test za tja, ampak vseeno.
Saj če svojemu kozolcu odvzameš akumulator ali kaj podobnega, postane nepremičnina.Spet sami zase pripravljajo teren za obisk svojih nepremičnin!
Zelo mala verjetnost, da gre za politično motiviran napad (noben pa javno ne izpostavi, s čim se njen mož ukvarja).Ma kaj kamni, molotovke letijo:
Dogodek je za 24ur.com potrdila Vesna Fabjan, ki je dejala, da se je napad zgodil včeraj v večernih urah. Po njenih navedbah je v dnevno sobo skozi okno priletela molotovka. "Slednja je eksplodirala, hiša je zagorela. K sreči smo bili doma in smo ogenj pogasili sami," je sporočila Fabjanova. Občinski svetnici so sicer v preteklosti zaradi političnih sporov že grozili.
Hujših poškodb niso utrepi je dejala, "le nekaj opeklin, ureznin in modric". Nemudoma so poklicali policijo, na pomoč so pritekli tudi sosedi.
![]()
V hišo občinske svetnice iz Črnomlja neznanec vrgel molotovko | 24ur.com
V večernih urah je v dnevno sobo občinske svetnice stranke LMŠ v Črnomlju Vesne Fabjan neznanec skozi okno vrgel steklenico, ki je bila napolnjena s petrolejem. Ob tem je izbruhnil manjši požar, ki so ga domači uspeli pogasiti. S PU Novo mesto so sporočili, da kriminalisti nadaljujejo intenzivno...www.24ur.com
![]()
V hišo občinske svetnice iz Črnomlja neznanec vrgel molotovko
V hišo občinske svetnice stranke LMŠ v Črnomlju Vesne Fabjan je v petek zvečer neznanec skozi okno vrgel steklenico, ki je bila napolnjena s petrolejem. Ob tem je izbruhnil manjši požar, ki so ga domači pogasili.siol.net
Zelo mala verjetnost, da gre za politično motiviran napad (noben pa javno ne izpostavi, s čim se njen mož ukvarja).
Tako kot 2 leti nazaj, kakšen halo se je delal, da gre za politično motiviran napad na sodnico. Tudi takrat se je Pahor na hitro oglasil s svojim modrovanjem.
Od 2019 v stečaju. Torej bi lahko prej bilo kakšno opozorilo upnika, kot pa politika.Daj, razsvetli Alter (no, vsaj mene)
Kacinova kaprica.
Mene test v Novalji košta točno 0 (katerakoli valuta).V vednost ostalim, PCR test v Novalji stane 950 kun kljub omejitvi HZJZ na 500 kun
![]()
Nove cijene PCR i brzih antigenskih testova u HZJZ
Hrvatski zavod za javno zdravstvo štiti i unapređuje zdravlje i sigurnost stanovništva.www.hzjz.hr
Sem poslal mail na HZJZ, pa da vidim kaj bodo odgovorili.V vednost ostalim, PCR test v Novalji stane 950 kun kljub omejitvi HZJZ na 500 kun
![]()
Nove cijene PCR i brzih antigenskih testova u HZJZ
Hrvatski zavod za javno zdravstvo štiti i unapređuje zdravlje i sigurnost stanovništva.www.hzjz.hr
ZD Domžale draži test s 24.4. iz 60 na 70€. tako ne bodo več najcenejši v kokoški - UKC LJ 68€.
Sem poslal mail na HZJZ, pa da vidim kaj bodo odgovorili.