CHAT GPT - scarry hud AI chat sistem

luka51

Guru
16. avg 2007
15.284
6.612
113
Včasih sem kombiniral chat GPT, deepseek in perplexity. Odv od tega kar sem rabil. Malo se poigraj, eni so boljši v enih zadevah drugi v drugih.
Sedaj sem na copilotu, ker imam vključeno licenco za chat.

sousis

Guru
16. nov 2019
1.752
1.184
113
Sprobala ChatGPT, Claude, Gemini in Perplexity. Vsak je za nekaj dober. ChatGPT mi je najboljši za konverzacijo in pomoč pri pisanju ("naslednjih 5 alinej razdelaj v dve strani dokumentacije"), Claude za tehnične zadeve in pomoč pri programiranju (VS Code + Claude Code je super kombinacija), Perplexity za research, Gemini pa ko pokurim free limit pri ostalih.

• Všeč mi je
Reactions: erikson

Jabe

Guru
1. okt 2007
15.835
8.156
113
Noben... Kar prav odgovori, je tisto kar je tisto, kar tudi sama simpl na netu najdem. Drugace pa vse narobe, jaz pa v najboljsem primeru koncala enako kot sem začela, v najslabsem pa s stroški...

ChatGPT mi gre sploh na organ, ker je ti se osladno prijazno in pihanjem na duso, kako pametno sprašuješ, vse narobe vrne...

• Všeč mi je
Reactions: Samo Svoj

mistique

Guru
16. jun 2009
15.466
2.935
113
ChatGPT mi gre sploh na organ, ker je ti se osladno prijazno in pihanjem na duso, kako pametno sprašuješ, vse narobe vrne...
Je bil par dni nazaj nadgrajen in se več ne obnaša kot junec, ki osvaja starejšo damo. Zdaj je super, tak taprav lumber jack AI. Še sku*ca te, če ga prosiš.

mistique

Guru
16. jun 2009
15.466
2.935
113
Žal se mi privzeto ne znamo pogovarjati z AI. Tako, da se moramo malce prilagoditi (kar bo najbrž tudi prilagoditev komunikacije med ljudmi).

Ko te bo kak junec osvajal boš našla paralele :evil: O super! Kok si fajn! Ful mi je všeč, ja! Aja, to so strupene gobe, ja, imaš prav!