CD/MP3 originalni avtoradio za FIAT Stilo kupim

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

Matej123

Zelenc'
25. jan 2008
2
0
1
Živjo! Jaz bi imel za prodat originalni avtoradio za Fiat Stilo! Sicer ne vem ali bi te stvar zanimala gre pač za originalni avtoradio z navigacijo in tel. inšatalacijo ( za prostoročno telefonirranje z sim kartico), zraven dodam tudi cd menjalec za 6 cd.-jev, ki pride v predal poleg avtoradia. Dodam vse kar pac pride zraven za navigacijski sistem in telefonijo z vsemi pripadajočimi cd-ji itd.... Avtoradio podpira MP3 datoteke, cd menjalec pa le avdio cdje. Kako izgleda ta avtoradio+ navigacija v avtu pa vidis na temle linku.

http://cgi.ebay.ie/Fiat-Stilo-...bayphotohosting

Stvar je polonoma identična le da je v srebrni barvi.

Primus

Fizikalc
23. avg 2007
1.727
86
48
Osrednje Slovenska
1drv.ms
Za pametno ceno me zanima, seveda. Vendar pa je pogoj, da se ta radio integrira v obstoječ sistem: imam originalni sistem (8 zvočnikov + subwoofer) ter prikaz na armaturni plošči in seveda koda mora biti na razpolago.

Matej123

Zelenc'
25. jan 2008
2
0
1
Mislem da bi mogla stvar delovat normalno... prikljucki za vse zvocnike...ce je napeljava originalna (ker po izkusnjah vidmo da so italjani zlo radodarni z taksnimi stvarmi, tako da mislem da je razpeljan polna inštalacija samo zvočniki niso priključen)... drugac ti pa normalno ostane zasloncek za pregled podatkov tako kot je... s tem da imas v tem AR komplet meni kot tam za spremljanje trenutne porabe, kolk je do izpraznitve tankea.. itd.. + nekaj dodatnih menijev. Koda kakšna? Da bi jaz dobil kaj zraven nimam pojma! Mozno. Ampak avto je bil normalno odkljucen iz akumulatorja in ni zahteval potelj nobene kode. Moja cena za tole pa bi bla cca. 550 EU. Za AR + menjalec+ inštalacija za prostoročno (samo nisem ziher kako bi mikrofoncek ven z strehe dubu, drugac pa se pa normalno dug mikrofoncek nekam v avto) + GPS antena, ki je pod prednjo sipo.
Ce bi hotel pa sem za da zamenjava potel se predal v katerem je menjalec in njegov nosilec.
Stvar je pac za probat! Ce ne bo drugac se lahko enkart zmenmo pa probamo.

LP Matej!

Nazadnje urejeno:

Primus

Fizikalc
23. avg 2007
1.727
86
48
Osrednje Slovenska
1drv.ms
Bi bilo za preizkusit, se strinjam. Cena je sicer visoka, ker ne potrebujem vsega kar ponujaš (zlasti ne izmenjevalca CDjev), vendar pa če me stvar navduši tudi za ceno ne bom preveč težil.
Ko kupiš stilota dobiš tri kode: EC, MC in RC. Z EC lahko vžgeš avto brez čipa v ključu, MC potrebuješ če daš delat rezervni ključ, RC pa je koda, ki jo moraš vnesti v radio, ko ga ponovno priklopiš na napajanje.
Sporoči mi kontaktne podatke pod privatno, pa se pogovoriva in dogovoriva o nadaljnih korakih.

Simon_Vi

KIYUNDAI fan
8. maj 2007
8.128
2
38
http://cgi.ebay.co.uk/Fiat-Sti...86.c0.m14.l1318

Kaj pa tole?
grims-1.gif

Našel v 30 sekundah....

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.