Car

AndrejEnej

Guru
13. okt 2016
3.969
-1.103
113
150.000.000 km away
Četudi izpadem preveč bedast (čeprav bolje izpast bedast, kot iz vlaka, pravijo), bom vseeno vprašal kar direktno.
To temo sicer berem od začetka, ampak ne grem še enkar brat vsega, sploh pa ne vem, če sem dobil jasno sliko, zato se v naprej opravičujem. In niti ne vem, kakšno je zadnje stanje glede spodnjega zapisa, predloga, vprašanja.

Glede na to, da se Car uspešno bori, sklepam, da tole vse tudi nekaj stane. Večinoma verjetno pokrije zavarovalnica, ne pa vsega, vsaj tako naj bi bilo v resnici.

Vprašanje je, pa ne zgolj za Carja, pač pa tudi za tiste, ki veste, kaj vse ta "izziv" potegne za sabo (vem za težavo z zobmi, ostalega pa niti ne):

lahko Carju kakorkoli finančno pomagamo?​

Vsaj v tem primeru sem prepričan, da bi bila sredstva upravičeno porabljena, pa čeprav za potovanje z avtodomom v neznano (niti ne v prenesenem pomenu, če razumete vsebino zapisa).

Car

POSTman
4. avg 2007
8.688
2.669
113
56
Planet zemlja
www.posta.si
UPDATE:
Redna kontrola na Japljevi, nič novega! Izvidi krvi zelo dobri, razen pomanjkanja magnezija in zelo hudega pomanjkanja železa. Zaradi tega je počutje v zadnjem času slabše, ves čas sem nenormalno utrujen. Tako da bom moral v četrtek na flašo železa, da me nafilajo z železom. Aja, pa jutri UZ trebušne votline na Japljevi, prvič po operaciji, naj bi bila to redna kontrola.

Car

POSTman
4. avg 2007
8.688
2.669
113
56
Planet zemlja
www.posta.si
UPDATE:
Z železom so me nafilali, upam, da bo vsaj nekaj časa boljše počutje.
Sem pa doživel razočaranje na UZ trebušne votline. Ugotovili so, da so jetra zamaščena, našli so tudi lezijo. Naj menda ne bi bila nevarna, so me pa dali za vsak slučaj na CT. Bil sem prepričan, da so jetra top, sedaj pa se spet sprašujem, kaj je narobe. Res ni prijetno...
Povrh vsega pa so mi na ZZZS začeli težiti, naj začnem razmišljati o reaktivaciji na delo. Vse ok, ampak dobrih 5 mesecev po transplantaciji, na začetku obdobja prehladov in drugih bolezni, naj grem nosit pošto? Dvomim... Sicer grem prej še v toplice, ampak vseeno me kar malo skrbi, prehitro se mi zdi vse skupaj.