Brskalnik skriti podatki za sign in

yyyeb

Pripravnik
20. dec 2008
231
5
18
Pozdrav, zanima me kako lahko na firefoxu skriješ podatke z katerimi se vpisuješ v spletne strani kot naprimer tukaj. Na moj računalnik hodi nekaj ljudi in nočem, da vsi vidijo kaj je moj nickname in se tudi sami lahko z mojim prijavijo, ker brskalnik ponuja.

philips

Guru
Osebje foruma
Administrator
17. avg 2007
9.915
725
113
Vsakemu uporabniku naredi svoj uporabniško ime na nivoju Windowsov in bo problem rešen. Seveda si nastavi tudi neko geslo.

philips

Guru
Osebje foruma
Administrator
17. avg 2007
9.915
725
113
Načeloma so programi na voljo za vse uporabnike. Te pa pri inštalaciji navadno vpraša, ali želiš namestiti program za vse uporabnike ali zgolj za trenutnega. So pa podatki posameznih programov ločeni med posameznimi uporabniki (zgodovina brskanja, seznam zadnjih odprtih dokumentov v Wordu itd.).

Pa toplo priporočam, da novim uporabnikom NE podeliš administratorskih pravic.

erikson

Guru
25. avg 2007
23.252
6.999
113
Shranjene prijave sicer pogledaš tako, da v naslovno vrstico vpišeš "about: preferences" (brez presledka), izbereš "Zasebnost in varnost" ter pod "Shranjene prijave" pobrišeš tiste, ki jih ne želiš. Tu lahko tudi nastaviš, naj za www.alter.si ne shranjuje prijave, prav tako lahko nastaviš glavno geslo, brez katerega prijavni podatki ne bodo dostopni (moraš pa paziti, da Firefox zapreš, ko ga nehaš uporabljati).